4 Ağustos 2011 Perşembe

Misyon ve Vizyon Nedir?

Bir firma veya kuruluş için bu kelimeleri açacak olursak en kısa tanımıyla;

Misyon:
İşletmenin veya kuruluşun var oluş nedenini açıklayan tanıma misyon denir. Misyon, neden varız? ne iş yaparız? konumumuz nedir? gibi sorulara cevap verir.

Vizyon:
İşletmenin veya kuruluşun gelecekte hangi konumda olmak istediğini açıklayan tanımdır. Vizyon, nereye varmak istiyoruz? hedefimiz nedir? gelecekte hangi konumda olacağız? gibi sorulara cevap verir.

www.tips-fb.com

52 yorum:

  1. Merhaba
    Sun Kredi Sayın Shawn Antonio MD Ve Vergi Şirketi, A kayıtlı ve meşru özel kredi kredi duyuyorum. Biz finansal hizmetler (KREDİLER) işlemek ve topluma mali engelli bireylerin, şirketlerin, sanayi, firmalara ve kişilere% 2 düşük faiz oranı kredi vermek. Ve ayrıca size yetenek açığa ve hedefe ulaşmak için sponsor biz 2000 $ arasında değişen kredi vermek ve yukarıda ... Biz sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için hazırız ve online çevrimiçi bu kredi almak ve hesap erişim nasıl. Bize ulaşın
    E-posta: sunloanandtaxcompany@gmail.com,
    TEL +1 214-838-0660

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az élet valóban kegyelem, Daan Sophia vagyok, jelenleg Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Szeretném megosztani veletek tapasztalataimat arról, hogy hogyan szereztem 185 000,00 USD értékű hitelt a bankszámlám törléséhez és egy új vállalkozás elindításához. Az egész akkor kezdődött, amikor elvesztettem az otthonomat és a holmimat a számlakibocsátás és néhány személyes szükséglet ellensúlyozására készített banki tervezet miatt. Olyan kétségbeesett lettem, és minden eszközzel elkezdtem forrásokat keresni. Szerencsére hallottam egy kollégámat erről a cégről beszélni, érdeklődni kezdtem, bár féltem, hogy átvernek, kényszerített a helyzetem, és nem volt más választásom, mint tanácsot kérni a barátomtól ezzel a céggel kapcsolatban, és megadták nekik kapcsolattartó szám, az érintkezés velük valóban szkeptikus lett, mivel az online hitelezőkkel szereztem korábbi tapasztalataimat, nem tudtam, hogy éppen ez a társaság "A PROGRESSIVE HITEL INC. istenfélő volt számomra, a családomnak és az egész Internet Világnak. nagy segítséget nyújt nekem és néhány kollégámnak, és ma büszke tulajdonos vagyok a jól szervezett üzleti életben, és a felelősségét jól kezeljük, köszönhetően Josef Lewis-nak (progressiveloan@gmail.com). Tehát ha valóban szüksége van egy kölcsön akár saját vállalkozásának bővítése vagy beindítása céljából, akár bármilyen pénzügyi nehézség esetén, azt tanácsolom, hogy adjon Josef Lewis úrnak, a Progresszív kölcsönnek pénzügyi felemelkedési lehetőséget az életében. E-mail: progressiveloan@gmail.com VAGY Wha tsApp / Text +13254005559 és ne essen online átverés áldozatává a hitel megszerzése jegyében. köszönöm

      Sil
  2. Merhaba

    Ben bu Tanıklık Paylaş söz. Ben Cape Town, Güney Afrika dan Vaneca duyuyorum. Şu anda new york'ta yaşayan üç çocuk şu anda dul ve i Mayıs 2015 yılında bir mali durum sıkışmış ve ben yeniden finanse ve benim faturaları ödemek gerekiyordu. Ben özel ve kurumsal ama asla başarı ile hem de çeşitli kredi firmaların kredi arayan çalıştı ve çoğu banka benim kredi uygulaması reddetti. Tanrı olurdu Ama ben şirket onaylamak hükümet CHIJO MALİ HİZMETLER gelen PASTOR Isreal denilen Tanrı bir adamla tanıştı. Kim bana 950,000USD bir kredi verdi ve bugün iş sahibi ve benim çocuklar şu anda iyi yapıyorsun duyuyorum. Sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi ödeme planları ve zamanlama ile, teminat, hiçbir kredi kontrolü olmadan bir kredinin teminatı referansla herhangi bir firma / şirket başvurmanız gerekir, sen (chijo_financial_services@outlook.com) at CHIJO MALİ HİZMETLER irtibata geçebilirsiniz.

    E-posta:

    chijo_financial_services@outlook.com

    YanıtlaSil
  3. Dikkat.

    Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun.
    Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com)

    Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor

    (1) Tam adi: ....................
    (2) Kredi Tutari: ...............
    (3) Kredi Süre: ..............
    Dogum (4) Tarih: .................
    (5) Cinsiyet: .........................
    (6) Medeni Hali: ...............
    (7) Ülke:
    (8) Devlet: .....................
    (9) Ev adresi: .........
    (10) Ofis adresi: .........
    Kredinin (11) Amaç:
    (12) E-posta adresi:
    (13) Telefon numarasi: ...........
    (14) Faks numarasi: .............

    Bay Web Luis

    YanıtlaSil
  4. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of S$250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of S$250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius,via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    BORROWERS APPLICATION DETAILS


    1. Name Of Applicant in Full:……..
    2. Telephone Numbers:……….
    3. Address and Location:…….
    4. Amount in request………..
    5. Repayment Period:………..
    6. Purpose Of Loan………….
    7. country…………………
    8. phone…………………..
    9. occupation………………
    10.age/sex…………………
    11.Monthly Income…………..
    12.Email……………..

    Regards.
    Managements
    Email Kindly Contact: urgentloan22@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, adım Lori Dante, güvenilir kredi şirketi oldukları için kredi başvurunuz için Bay Dierk Conrad'la iletişime geçmek için mali yardıma (kredilendirme) ihtiyacınız olan herkesi tavsiye etmek için buradayım.

    * 3% faizli kredi oranı sunuyorlar.
    * Nakitsiz girişimci için sigorta.
    * Para için garanti.

    Intel Finance Firması, iyi kredi puanı ile, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar. Ailem için yeni bir ev almak için $130,000 doların üzerinde krediye ihtiyacım vardı, Bay Dierk Conrad'ın borç için çalıştığı şirketle temasa geçtim ve stres içermeyen bir kredi olduğu için kredimi başarılı bir şekilde alıyorum.

    Bay Dierk Conrad ile kredi için lütfen iletişime geçin! E-posta: intelfinancefirm@gmail.com

    Teşekkürler
    Lori Dante.

    YanıtlaSil
  6. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,
    Herkesin proje, iş, konut, konsolidasyon vb. Için daha fazla paraya ihtiyaç duyduğu yılın bu zamanı.
    Şu anda% 3'lük düşük bir oranla 24 saat kredi veriyoruz, ilgilenen müşterilerimiz lütfen bize ulaşın

    e-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
    Telefon: +442033221063

    YanıtlaSil
  8. Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

    Zengin olmanız için bir fırsat budur, güvence altına alır ve size% 100 güvenli işlem garantisi veririz, her şey yol gösterici yasalara göre yapılacaktır.
    Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Iowa Lutheran Hastanesi.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba beyefendi / hanımefendi,
    İşe başlamak için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, yoksa yeniden finanse edilmek için bir krediye ihtiyacınız var, Borcunu ödemek için bir krediye ihtiyacınız var mı? Bir araba ya da ev satın almak için bir krediye mi ihtiyacınız var? Evet, daha fazla endişe etmeyecek olursak, kredi kontrolü olmadan her türlü krediyi uygun bir faiz oranıyla sunuyoruz! E-posta ile bugün bize ulaşın.

    Email: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +1 (518) 5465079

    YanıtlaSil
  10. İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz.
    Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin.
    Ve eğer bizim ilgileniyorsanız E-postamızdır: iowalutheranhospital@gmail.com veya +1 929 281 1248 aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil

  11. İYİ GÜNLER,

    Güvenilir kredi teklifi şimdi geçerlidir ve bir kredi kazanın !!! Bu bir fırsat
    Mali sıkıntı yaşayanlar ve finansal kargaşa isteyenlere
    Hayatlarını çok makul bir% 2 faiz oranıyla veriyoruz
    finansal stres ülkesine yardımcı olmak için her türlü krediler. Birçokları
    acı çekiyor ve yaşam standartlarını iyileştirmek için yardıma ihtiyaç duyuyorlar.
    İşin birçoğu, bir iş kurmak için finansal yardıma ihtiyaç duyuyor
    Yardımların hesaplarını ve borçlarını temizlemesi gerekiyor. Bu akıllıca bir karar
    şimdi senin için. Kredi teklifimizde teminat olmadığı anlamına gelir.
    soru. Bir kredi başvuru sahibi olarak size detaylar ile borç istemek
    aşağıda iletişimim. İsim: John E-posta: mrjohnrobertloanfirm@gmail.com
    Whatsapp (+6285298234143)

    YanıtlaSil
  12. Bir hayatı kurtarmak için bir böbrek satmak isteyen 18 yaşından büyük ciddi böbrek vericileri arıyoruz ve her bağışçı için iyi bir teklif ve diğer tazminatlarımız var.
    Bizim sürecimiz hızlı ve güvenliğiniz garantilidir.
    Lütfen bize ulaşın iowalutheranhospital@gmail.com
    Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  14. Yatırım kredileri, proje finansmanı ve dünyadaki bireylere, işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faizle fon veriyoruz. Borcunuzu yedi (7) iş günü içinde alın.


    E-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    YanıtlaSil
  15. Yatırım kredileri, proje finansmanı ve dünyadaki bireylere, işletmelere finansal destek gibi her türlü krediyi sağlıyoruz. % 3 faizle fon veriyoruz. Borcunuzu yedi (7) iş günü içinde alın.


    E-posta adresi: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    YanıtlaSil
  16. Mali olarak aşağı mısın? Bir kredi mi arıyorsunuz?
    Kişisel Krediler, Ticari Krediler, Öğrenci Kredileri, Taşıt Kredileri ve Kredileri sunuyoruz.
    Faturaları 8000 Dolardan 14.000.000 Dolara,% 3 Dolara
    faiz oranı. Krediler yasal ve yasal amaç için olmalıdır. Eğer ihtiyacın varsa
    finansal yardım / Krediler şu anda doğrudan bizimle iletişime geçin:
    peterheymannloanoffer@gmail.com
    Saygılarımızla,
    Bay pater L Scott.
    İletişim E-postalar: Peterheymannloanoffer@Gmail.com
    ************* ******************************************************** *****************
    NOT: SPAM FOLDERİNİZDE UYARI MESAJI OLARAK BU MESAJI GÖRÜYORSANIZ
    E-POSTA DOMAIN AĞ SAĞLAYICINIZA BAĞLI.

    YanıtlaSil
  17. Borçlarınızı ödemek için acilen bir krediye mi ihtiyacınız var veya İşinizi Geliştirmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Bankalar ve diğer finansal kuruluşlar tarafından reddedildi? Daha fazla arama çünkü tüm finansal problemlerinizi geçmişte bırakmaya çalışıyoruz. 1 ila 30 yıllık bir geri ödeme süresi için% 2 oranında 5.000 ila 20.000.000.00 arasında borç veriyoruz. Bu aracı, size güvenilir ve faydalı bir yardım sağladığımızı ve kredi vermeye istekli olduğumuzu bildirmek için kullanmak istiyorum. Öyleyse bugün e-posta yoluyla bize ulaşın: haleyturnerloans@gmail.com. ADI: ÜLKE: TELEFON NUMARASI: KREDİ MİKTARI: KREDİ SÜRE: Teşekkürler Bayan Haley

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MUSTAFA BULUT
      m.bulut57142@gmail.com
      TÜRKİYE
      +90 530 203 2403
      6 000 000 DOLAR
      2 YIL ÖDEMESİZ, 10 YIL VADELİ
      SU ARMATÜRLERİ VE BANYO DOLAPLARI ÜRETİM FABRİKASI KURMAK İÇİN

      Sil
  18. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  19. Böbreğinizi para için satmak ister misiniz? Hastanemiz Böbrek Cerrahisi / nakli ve diğer organ tedavilerinde uzmanlaşmıştır, acil olarak O +, A + ve B + ve böbrek donörlerine pasaportu olan veya vermeyen donörlere ihtiyaç duyacağız ve size en düşük fiyatı 550,00 $ verecek . İlgilenen herhangi bir kişi nazikçe yapmalı
    e-posta yoluyla bize ulaşın: korlebuteachinghospital33@gmail.com

    YanıtlaSil
  20. İYİ GÜNLER,

    Güvenilir kredi teklifi şimdi geçerlidir ve kredi alın !!! Bu bir fırsat
    Mali sıkıntıda olanlar ve içinde mali kargaşa isteyenler için
    hayatlarını çok makul bir% 2 faiz oranı ile kredi veriyoruz, veriyoruz
    Her türlü kredi türünde finansal strese katkıda bulunmak. Birçokları
    acı çekmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için yardıma ihtiyaç duymak
    iş kurmak ve bir iş kurmak için finansal yardıma ihtiyaç duymak
    yardımın hesaplarını ve borçlarını silmesi gerekiyor. Bu akıllıca bir karardır
    şimdi senin için Kredi teklifimiz garanti kapsamında değil yani teminat yok
    soru. Kredi başvurusunda bulunan bir kuruluştan bir kredi talep ediyorsunuz.
    aşağıda benim iletişim. İsim: John E-posta: mrjohnrobertloanfirm@gmail.com
    Whatsapp (+2349051288172)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. MUSTAFA BULUT
      m.bulut57142@gmail.com
      TÜRKİYE
      +90 530 203 2403
      6 000 000 DOLAR
      2 YIL ÖDEMESİZ, 10 YIL VADELİ
      SU ARMATÜRLERİ VE BANYO DOLAPLARI ÜRETİM FABRİKASI KURMAK İÇİN

      Sil
  21. Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
    Finansal yardım için e-posta: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    YanıtlaSil
  22. İYİ GÜNLER,

    Güvenilir kredi teklifi şimdi geçerlidir ve kredi alın !!! Bu, maddi sıkıntı yaşayanlar için ve hayatlarında finansal kargaşa isteyenler için bir fırsat, çok makul bir% 2 faiz oranıyla kredi veriyoruz, finansal stres ülkesine yardımcı olmak için her türlü borç veriyoruz. Birçoğu acı çekmekte ve yaşam standartlarını iyileştirmek için yardıma ihtiyaç duymaktadır, çoğu işsizdir ve bir işe başlamak için finansal yardıma ihtiyaç duymaktadır; Bu şimdi sizin için akıllıca bir karar. Kredi teklifimiz garanti kapsamında, söz konusu teminat yok. Kredi başvurusu yapan kişi olarak, aşağıdaki iletişim bilgilerimin detaylarını içeren bir kredi talep ediyorsunuz. İsim: John E-posta: mrjohnrobertloanfirm@gmail.com (Whatsapp) +6285298234143

    YanıtlaSil
  23. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  24. Krediye ihtiyacın var mı? İşte finansal problemi olanlar için ve hayatlarında maddi canlanma isteyenler için bir fırsat, çok makul bir faizle kredi veriyoruz, her türlü borç borç kredisi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci veriyoruz Ülkeye maddi sıkıntıdan kurtulmak için kredi vb. Firma Adı: PLUTO KREDİ FİNANSI EVİ. Bugün bize ulaşın
    Office e-postası: plutocreditfinancier@gmail.com
    Telefon: +18474539904

    YanıtlaSil
  25. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  26. Merhaba,

    Memnuniyetiniz için rahat bir krediye mi ihtiyacınız var? Yerel ve uluslararası borçlular için uygun fiyatlı% 3 faiz kredisi sunuyoruz. Sertifikalı, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik ve birlikte çalışıyoruz. en fazla 1 ila 20 yıl uzun vadeli borç veriyoruz.

    Borç ödemek, bir iş kurmak veya başka bir nedenden ötürü doğrudan, kolay ve uygun fiyatlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Öyleyse, kredi talebiniz için lütfen bizimle iletişime geçin.

    Bu teklif ciddi insanlar için.

    Bize e-posta gönderin: accessloanfirm2030@gmail.com
    Whatsapp: +79265038734

    Biz sertifikalı,
    güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

    Saygılarımla,
    Bay Scott
    Bize e-posta gönderin: accessloanfirm2030@gmail.com

    YanıtlaSil
  27. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  28. Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
    Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

    NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  29. Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: İş Planlaması, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kurumlar için yıllık faiz oranı düşük olan Ev Finansman Kredileri. Aileniz için en iyisini alın ve Genel Kredi programımızla birlikte hayalinizdeki evin sahibi olun. İlgilenen başvuru sahipleri şunları yapmalı :::::::::::::::::::::::::::
    Aracılığıyla bize ulaşın
    Sadece WhatsApp: (+ 44) 7480 729811
    Tel .... (+ 44) 7480 729811
    E_mail: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil
  30. İyi günler,

            Bir işletme kredisi, kişisel kredi, konut kredisi, araç kredisi, öğrenci kredisi, konsolidasyon kredisi, teminatsız kredi, risk sermayesi vb. Aranıyor. Doğru yerdesiniz Kredi çözümleriniz! Özel bir borç vericiyim, kredi şirketlerine ve bireylere düşük ve hesaplı bir faiz oranı olan% 3 faiz oranı veriyorum. E-posta ile bize ulaşın: worldfunds944@gmail.com

    YanıtlaSil
  31. Bu kamuoyu için bir duyuru, biz böbrek almak ve hastalarımızı kurtarmak için farklı böbrek bağışçılarıyla çalışmak istiyoruz, böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. hastamıza böbrek bağışı için eşleşme ve her ödülü büyük ödüller bekliyor.
    E-postamızda bize ulaşın: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
    veya whatsapp bize ulaşın: +1(515)293-5520

    YanıtlaSil
  32. Günaydın

    Herhangi bir mali sıkıntı var mı? Borçlarınızı silmek için bir krediye mi ihtiyacınız var? Maliyenizi artıracak mısınız? Şirketini genişletmek isteyen bir girişimcisiniz. Krediniz için gerçek kahraman, güven ve etkili kredi borç verme işine başvurmanızı öneririz. Büyük etkililiğimiz için hem bireyler hem de hükümet tarafından tanınıyorum.
    E-posta: accessloanfirm2030@gmail.com

    Hizmetler:
    * Bireysel Krediler (Güvenli ve Teminatlı)
    * Ticari Krediler (Güvenli ve Güvenli)
    * Ev Geliştirme
    * Mucit kredileri
    * Taşıt kredileri
    vb. ..

    E-posta: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79265038734

    Teşekkürler
    Bay Scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    % 3 garantili kredi teklifi

    YanıtlaSil
  33. Bu Mayo Clinic'ten genel bir mesajdır ve böbrek satın almakla ilgileniyoruz, eğer bir böbrek satmak istiyorsanız, lütfen aşağıdaki e-posta adresimizden doğrudan bizimle iletişime geçin.
    mayocareclinic@gmail.com
    Not: Bu güvenli bir işlemdir ve güvenliğiniz garanti edilir.
    Daha fazla bilgi için lütfen bize bir e-posta mesajı gönderin.

    YanıtlaSil
  34. Benim adım Rusya'dan Bayan Nadia Albert, Ve ben bugün Kredi ödünç alan Bay Russ Harry'nin yardımıyla mutlu bir kadınım. Kredi arayan herkesi bu Kredi şirketine yönlendireceğim. Bana ve aileme mutluluk verdi, 2 çocuklu bekar bir anne olduğum için hayatımın her yerine başlamak için 500.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. 500.000,00 ABD Doları, düşük bir oranda. O, Tanrı'dan korkan bir adamdır, eğer krediye ihtiyacınız varsa ve krediyi geri ödeyecekseniz lütfen onunla iletişime geçin E-posta yoluyla Elegantloanfirm@hotmail.com / Whatsapp numarası + 393511617486

    YanıtlaSil
  35. Merhaba .. Benim adım Aydın Ertan ve Türkiye'nin vatandaşı, "Kredi Finansmanı Evi" adında bir kredi şirketine teşekkür etmek istiyorum. Banka tarafından kredi almaktan birkaç kez reddedildikten sonra reklamlarını aldım çevrimiçi denemeye karar verdim, çünkü bana yardım edecek kimsem yok ve neyse ki, bazı kağıt işleri imzaladıktan ve gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kolayca kredi aldım ve tanıklığımı çevrimiçi olarak paylaşmaya karar verdim. Benim gibi aynı durum, her tünelin sonunda ışık olması ve sorunlarının çözümünü bulmaktan vazgeçmemesi umuduyla olabilir. Ayrıca, finansal desteğe ihtiyacınız varsa onlarla iletişime geçebilir ve ayrıca bilgilerini çevrimiçi ortamda nasıl edindiğinizi anlatabilirsiniz.

    E-posta adresi: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  36. İyi günler ! kredi talep eden tüm değerli müşterilerimize hızlı bir bildirimde bulunmaktayız, şu anda uygun bir kredi faiz oranına sahip bir kredi planındayız.
    İletişim:

    creditcentercorp.usa@gmail.com

    YanıtlaSil
  37. Bir hafta içinde maksimum rakamlarla onlardan kredi aldığım için dünya kabulünün en iyi şey olduğunu bilmek, herkese en iyi kredi şirketi olarak önereceğim. İletişim; info_globeacceptance@aol.com

    YanıtlaSil
  38. Az élet valóban kegyelem, Daan Sophia vagyok, jelenleg Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Szeretném megosztani veletek tapasztalataimat arról, hogy hogyan szereztem 185 000,00 USD értékű hitelt a bankszámlám törléséhez és egy új vállalkozás elindításához. Az egész akkor kezdődött, amikor elvesztettem az otthonomat és a holmimat a számlakibocsátás és néhány személyes szükséglet ellensúlyozására készített banki tervezet miatt. Olyan kétségbeesett lettem, és minden eszközzel elkezdtem forrásokat keresni. Szerencsére hallottam egy kollégámat erről a cégről beszélni, érdeklődni kezdtem, bár féltem, hogy átvernek, kényszerített a helyzetem, és nem volt más választásom, mint tanácsot kérni a barátomtól ezzel a céggel kapcsolatban, és megadták nekik kapcsolattartó szám, az érintkezés velük valóban szkeptikus lett, mivel az online hitelezőkkel szereztem korábbi tapasztalataimat, nem tudtam, hogy éppen ez a társaság "A PROGRESSIVE HITEL INC. istenfélő volt számomra, a családomnak és az egész Internet Világnak. nagy segítséget nyújt nekem és néhány kollégámnak, és ma büszke tulajdonos vagyok a jól szervezett üzleti életben, és a felelősségét jól kezeljük, köszönhetően Josef Lewis-nak (progressiveloan@gmail.com). Tehát ha valóban szüksége van egy kölcsön akár saját vállalkozásának bővítése vagy beindítása céljából, akár bármilyen pénzügyi nehézség esetén, azt tanácsolom, hogy adjon Josef Lewis úrnak, a Progresszív kölcsönnek pénzügyi felemelkedési lehetőséget az életében. E-mail: progressiveloan@gmail.com VAGY Wha tsApp / Text +13254005559 és ne essen online átverés áldozatává a hitel megszerzése jegyében. köszönöm

    YanıtlaSil
  39. Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Regards
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Call/Text: +1 (985)465-8370
    Motto: We offer the fastest and reliable services

    YanıtlaSil
  40. Merhaba, dünyanın her yerinden izleyiciler. Bugün dünyanın herhangi bir ATM'sinde kullanılabilecek boş bir ATM kartı alan herkes için iyi bir haber. ATM'leri hacklemek için kullanılabilecek özel programlanmış ATM kartlarımız var. ATM kartları, mağazalarda ve şubelerde ATM'lerden para çekmek veya kart çekmek için kullanılabilir. Bu kartları dünyanın her yerinden ilgilenen tüm müşterilere veriyoruz. Bir ATM kartını çekmek için günlük limit 5.000 $ ve mağaza içi harcama limiti, aradığınız kartın türüne ve ihtiyacınız olan ATM kartı sayısına (en az 5.000 AA aralığında) bağlı olarak 55.000 $ 'dır. 15 milyon ... USD SINIRSIZ THOMAS HACKER'larımız ile mali sorunlardan kaçınır, borç yöneticisi veya mali sıkıntı içinde olan kişi olmayın. Bu nedenle finansal sorunlarınıza hızlı bir şekilde çözüm bulmak için bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mali açıdan istikrarlı olduğunuzda onur duyacağız. Sertifikalıyız ve gizliliğiniz bizim için% 100 güvenlidir. Mali sorunlarınız için endişelenmeyin. Diğer çevrimiçi bilgisayar korsanlığı hizmetlerine ihtiyacınız varsa, bunları her zaman, her yerde sunuyoruz. E-posta adresimizden bize ulaşın: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Merhaba
    THOMAS FREDDIE HACKER kısıtlama olmaksızın
    E-posta thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çağrı / SMS: +1 (985) 465-8370
    Slogan: En hızlı ve en güvenilir hizmeti sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  41. MERHABA, benim adım Rebecca Michaelson ve Avrupa'da yaşıyorum. İşte ilgilenenler için bazı güzel haberler. Bugün boş bir [ATM KARTI] karşılığında stressiz bir iletişim (THOMAS FREDDIE) kazanabilir ve bu kartlardan yararlanan şanslılardan biri olabilirsiniz. Bu PROGRAMLANMIŞ boş ATM kartı, dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir ATM'de oturum açabilir. Anakartımı iyi bir İnternet Hacker'ından aldım, bu ATM kartıyla her gün insanlardan 5000 dolar toplayabilirim:
    +1 (676) 964-5156 thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Çok fakirdim ama bu kart beni zengin ve mutlu etti. Zengin olmak ve işinize başlamak için bir şans istiyorsanız, bu anakart için başvurun, bundan çok memnunum çünkü geçen hafta benimkini aldım ve THOMAS FREDDIE UNLIMITED Hackers'tan 240.000,00 $ almak için kullandım. Kart sadece yoksullara ve muhtaçlara yardım ediyor ve AYRICA MALİ YARDIM SUNUYOR. Sizinkini bugün THOMAS FREDDIE SINIRSIZ HACKERS'dan alın. Lütfen e-posta yoluyla thomasunlimitedhackers@gmail.com ile iletişime geçin.

    Teşekkür ederim ve tanrı seni korusun

    YanıtlaSil
  42. BANA BİR KREDİ VERMEK İÇİN LEROY'U ÖDÜLLENDİRMEK İSTİYORUM BUGÜN BİR ARACI EMA BAŞVURUSU OLMADAN HERHANGİ BİR KREDİYE İHTİYACINIZ OLMADAN, HERHANGİ BİR ÖN ÖDEME VERMEK İÇİN ELMAS KREDİ BULUNANA KADAR ÇEVRİMİÇİ KREDİ ALMAYA ÇALIŞMAK İÇİN ÇOK SAYIDA DOLANDIRILMIŞTIR: diamondloans24@yahoo.com

    YanıtlaSil
  43. Herkese günaydın bu mesajı okuyor

    Zor zamanlardan veya yoksulluktan geçiyorsanız
    Borçlarınız varsa ve bunları ödemek için acil yardıma ihtiyacınız varsa
    Bir iş kurmak için paraya ihtiyacınız varsa veya herhangi bir önemli durum için
    Bu yüzden zaten yüklü olan master / ATM kartına başvurmanızı tavsiye ederim, bu master / ATM kartı ile 6 ay boyunca her gün 5000 $ 'a kadar ücretsiz para çekebilirsiniz, bu master / ATM kartını kullandım ve hoşuma gitti çok kullan ve mutlu ol. Bu ana kartı / ATM'yi almak için +1 (985) 465-8370 numaralı telefonu arayın / kısa mesaj gönderin. İmmedaite adresine e-posta gönderin thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Teşekkür

    YanıtlaSil
  44. Good Day am Susan Matteucci, İcra Direktörü, The Loan Fund, devam eden büyümemiz için bir kredi limiti sağlayarak şirketimize inanılmaz derecede yardımcı oldu, This Loan Fund şirketi olmasaydı ne yapardık bilmiyoruz. Bizi gerçekten kurtardılar, maddi durumunuz varsa bu şirketle (credit-suisse147@hotmail.com) aracılığıyla iletişime geçin

    YanıtlaSil
  45. Adım, Bayan Cathrin Adams. ABD'de yaşıyorum, tüm kredi arayanları çok dikkatli olmaları konusunda uyarmak için bu aracı kullanmak istiyorum çünkü her yerde dolandırıcılar var. Birkaç ay önce finansal olarak zorlandım ve çaresizliğim nedeniyle birkaç çevrimiçi borç veren tarafından dolandırıldım. Bir arkadaşım beni çok güvenilir bir borç veren tanrı korkusu olan bir şirkete yönlendirene kadar neredeyse umudumu yitirmiştim, bana kredi Kredi Kuruluşları adı verildi ve dört banka günü altında herhangi bir stres olmadan 115, 000 dolarlık teminatsız kredi verdi. Herhangi bir krediye ihtiyacınız varsa, sadece e-posta yoluyla onunla iletişime geçin. loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999 Bu aracı, bu sahte kredi verenlerin ellerinde yaşadığım cehennemden dolayı tüm kredi arayanları uyarmak için kullanıyorum. Ve düşmanımın bile, o sahte çevrimiçi borç verenlerin ellerinden geçtiğim bir cehennemden geçmesini istemiyorum, ayrıca bu bilgiyi bir kez krediye ihtiyacı olan diğerlerine de iletmeme yardım etmeni istiyorum. Ayrıca Bayan Julian Hoffman'dan da kredinizi aldım, Tanrı'nın ona uzun ömür vermesi için dua ediyorum. Tanrı, hayatımda yaptığı iyi şeyler için onu sonsuza dek korusun. Bayan Cathrin Adams
    şu adresten iletişim kurun: loancreditinstitutions00@gmail.com / WhatsApp: +393512114999

    YanıtlaSil
  46. Herkese selam. Kredi Kredi Kuruluşlarından kredisini almış kişilerin yorumlarını gördüm ve onların tavsiyesi üzerine başvurmaya karar verdim ve birkaç saat önce kendi kişisel banka hesabımda talep ettiğim toplam 30.000$'ı teyit ettim. Bu gerçekten harika bir haber ve gerçek krediye ihtiyacı olan herkese e-posta yoluyla (loancreditinstitutions00@gmail.com) başvurmalarını tavsiye ediyorum, onlara WhatsApp (+393512114999) üzerinden mesaj atmaya karar verebilirsiniz. İstediğim krediyi aldığım için mutluyum.

    YanıtlaSil
  47. Herkese merhaba, ben Abdur Razzaq Los Angeles'ta yaşıyorum, faturalarımı ödeyemediğim için bizi evden kovduklarında Kredi Kredi Kuruluşlarından kredimi nasıl aldığıma dair bu harika tanıklığı paylaşmak istiyorum. , çeşitli çevrimiçi şirketler tarafından soyulduktan ve bankam ve ziyaret ettiğim diğer kredi birlikleri tarafından kredi reddedildikten sonra. Çocuklarıma ev sahibi bakmış, ben sokakta yalnızdım. Bir güne kadar beni Kredi Kredi Kuruluşlarıyla tanıştıran eski bir meslektaşımı görmezden geldim. İlk başta ona çevrimiçi olarak başka bir kredi alma riskini almaya hazır olmadığını söyledim, ancak kredimi onlar için aldığını söyledi. Bir kez daha düşündüm, ödevim nedeniyle aldım, sınava girdim ve kredi için başvurdum, şansıma (loancreditinstitutions00@gmail.com) 50.000,00 $ kredi aldım. Risk almaktan ve krediye başvurmaktan mutluyum. Çocuklarım bana geri döndü ve artık bir evim ve bir işim var. Tüm umudumu yitirdiğimde hayatıma anlam katan Kredi Kredi Kuruluşları'na sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Onlarla WhatsApp (+393512114999) aracılığıyla da iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  48. Bu, Endonezya, Malezya, Türkiye, Singapur ve ötesinden pek çok insana yardım edebilen şirketten, farklı yaşam alanlarından ve farklı kategorilerdeki insanlara yardım edebildik. bu şirketteki hemen hemen tüm kredi başvuru sahiplerine kredi sağlamak için ve herhangi bir şekilde bizden şüphe duyuyorsanız, sizi bizden kredi almış çok sayıda müşteriye yönlendireceğiz, böylece şüphelerinizi ortadan kaldırabileceksiniz. Zihniniz Hem iflas edenlere hem de her türlü işini finanse etmek için ek sermaye arayanlara yardımcı olduk. Bu şirkette ilk günden bugüne kadar en büyük önceliğimiz bu şirketteki tüm kredi arayanların emin olmasını sağlamaktır kredilerini almak ve bu şirketteki tüm kredi arayanların neredeyse %100'ünün kredilerini almasını sağlayarak buna çok bağlıyız.



    Şirket___[İSKANDAR LESTARI KREDİ ŞİRKETİ]
    e_mail__________[iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com]
    WhatsApp___[+6282274045059]

    YanıtlaSil
  49. Merhaba, borç konsolidasyon kredisi, teminatsız krediler, işletme kredileri, ipotek kredileri, araba kredileri, öğrenci kredileri, kişisel krediler, risk sermayesi vb. mi arıyorsunuz? Ben özel bir borç verenim, şirketlere ve bireylere% 2'lik düşük ve makul faiz oranlarıyla kredi veriyorum. E-posta adresi: christywalton355@gmail.com

    YanıtlaSil