7 Mayıs 2011 Cumartesi

Herbalife Dolandırıcılığı - Ek İş Ararken Oyuna Gelmeyin


SATIŞ TEMSİLCİLİĞİ, DANIŞMANLIK GİBİ İŞLERLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR, EK GELİR İÇİN ARAYIŞ İÇİNDE OLAN ARKADAŞLAR 15 DK AYIRARAK BU YAZIMI OKUMALISINIZ. BAŞKASINDAN DEĞİL BİZZAT KENDİMDEN ÖRNEK VERİYORUM. ÇALIŞACAĞINIZ FİRMA HAKKINDA SEÇİCİ OLUN!

Bugünlerde çok fazla boş vaktimin olması nedeniyle kendime "temsilcilik" tarzı bir uğraş aradım. Sokaklarda her direğe, panoya asılmış olan küçük el ilanları dikkatimi çekti. İlanda öğrenciler, ev hanımları, part-time veya full-time iş arayanlar fırsat ayağınıza geldi şeklinde bir yazı vardı. Altına da not düşülmüş (pazarlama işi değildir) yazıyordu. Belirtilen numarayı aradım. Salı günü yapılacak toplantıya katılmamı ve ondan sonra karar vermemi istediler kabul ettim. 3 saat önce toplantıdaydım.
Toplantı başladığında katılımcı gibi görünen birkaç şirket üyesi dinleyicilerin arasına karışmıştı. Konuşmacı Herbalife firmasının
büyüklüğünden söz edip durdu. Bu şekilde firmaya güvenmemizi sağlamayı amaçlıyordu şüphesiz. Dünyaca ünlü bir markanın dolandırıcı olduğundan kimse şüphelenmez öyle değil mi? Daha sonra kimler herbalife üyesi diye bir soru soruldu. Konuşmacıların arasına katılan anlaşmalı kişiler el kaldırınca hepsi kürsüye davet edildi. -Evet düşünceleriniz ve kazancınız hakkında dinleyici arkadaşlarımızı bilgilendirir misiniz? sorusu kendilerine yöneltilince şakır şakır konuşmaya başladılar. Kimisi ilk okul mezunu olduğunu, kimisi ticareten hiç anlamadığını, kimisi 2 lafı bir araya getiremediğini söylerken hepsinin ortak noktasıda 4 haneli rakamlarda paralar kazandıklarıydı. Buradaki maksatta kendini eğitimsiz veya pasif gören insanların herbalife üyesi olmaktan vazgeçmemesini sağlamaktı. Konuşmacılar düzgün diksiyona ve mükemmel bir ikna yeteneğine sahipti.
 Konuşmacılardan Emine Hanım hergün 190 kişinin başvurduğunu söyledi.  Kendisine "tam olarak ne iş yapacağız" sorusu geldiğinde ise şöyle yanıtladı. "3 gün boyunca kahvaltımıza herbalife ürünlerini katacağız ve faydalarını beraber görüp tanıtımını da -yaşayıp gören- birisi olarak yapabileceğiz. 3 günün sonunda çalışmak isteyip istemediğinizi kararlaştırmış olacaksınız.  Ve herkes 3günlük kahvaltı bedeli olan 10 tlyi ödeyecek. Burada kimsenin kârı yoktur alınan 10 tl tamamen kullandığınız ürünün maliyet bedelidir"  dedi.
O an birçok kişi düşündü: "ne güzel işmiş bu 10 tl masrafla işe başlayacağız. kimseye bişey satmayacağız sadece tanıtacağız ve aylık 1000 tl- 5000 tl arası para kazanacağız" Fakat ben şüpheciydim. Hemen telefonumu çıkarıp hesap makinesini açtım. Günlük gelen 190 kişiden 100 kişi bu mükemmel anlatımlar karşısında ikna olsa;  Hergün 100 kişi aylık 3000 kişi yapar. 3000 kişi 10 tl ödediğinde aylık 30.000 TL yapar. Harcanacak ürünü de düşündüm.  1 kutu ürün 10'ar kişinin 3 günlük ihtiyacını harşılarsa. aylık 3000 kişiye 300 kutu ürün harcanır.  ürünün kutusu ortalama 50 lira.  300x50= 15.000 TL yapar.
Buradan çıkaracağımız sonuç şudur. Emine hanım 3 günlük kahvaltı bedeli için alınan 10 tlde kimsenin kârı yoktur, maksat ürünü tanımaktır derken yalan söylemiş. Hem 15.000 TL'lik ürünü satmış olacaklar, Hem de 30,000 TL kazanacaklar. Yani 15.000 tl'lik satış için şirketten pirim aldıklarıyla beraber kalan 15.000 tl'yide distribitörler aralarında bölüşecekler.
Eğer ben Ahmet Levent Öner'in İNNOVASYONEL SATIŞ > Müşteri İlişkileri Yöntemi adlı kitabını okumamış olsaydım. Profesyonel bir satıcının hangi yöntemlerle konuşma yaptığını, Yalan söyleyen bir satıcıyı nereden yakalayabileceğimi bilmiyor olabilirdim. Dolayısıyla  Kürsüye çıkan profesyonel fikir satıcılarının dediklerine inanmış, ve onlara  aylık 2000-3000 tl kazandırırken 100 lira kazanıp enayi yerine koyuluyor olabilirdim. Bu nedenle Ahmet Levent Öner'e böylesine güzel bir kitap yazdığı için toplum adına teşekkür ediyorum.
Ayrıca Herbalife'ın daha birçok yanetkisi ve zararı varmış. http://suphecimelek.wordpress.com/2009/03/03/herbalife-kandirmacasi/ sayfasındaki yazıya ve kaynaklara bakabilirsiniz.
www.tips-fb.com

1.230 yorum:

  1. Bu konu ilk önce Cafeturka isimli kişisel bloğumda paylaşılmıştır. Konuya ilişkin Doç.Dr. İbrahim Kurtiç'in değerli yorumunu burda da paylaşmak istiyorum.

    Doç.Dr. İbrahim Kurtiç diyor ki:
    Herbalife denilen ürünün Amerikada yasaklandığını ve bir kongre senatörünün kişisel çabalarıyla bu sistemi durdurmak istediğini biliyormusunuz ?. ABD\'de bu ürünün satılabilmesinin tek yolunun içindeki Efedra Sinica bitkisinin çıkarılması olduğunu ancak Türkiyede\'ki preparatlarda bu bitkinin halen bulunduğunu, ve anlaşılmaması için çince adınının yazıldığını biliyormuydunuz ?. Herbalife\'ın ani ölümlere neden olduğunu ve bu nedenle sadece Herbalife Tazminat davalarına bakan avukatlık büroları kurulduğunu ve ciddi tazminat davaları açıldığını duymuş muydunuz ?

    Google\'da \"herbal ephedra death\"i arattığınızda kaç tane link çıkacağına bakın. ya da \"herbal ephedra lawyer\"

    Bu konuda Mayo Clinic bu maddeyi içeren ürünlerin listesini yayınlayarak kullanılmaması yönünde uyarmıştır.


    Listede Türkiyede satılan form olan Herbalife Thermojetics de bulunmaktadır. Bu ürünü içen kişilerde çarpıntı, aşırı enerji vs gibi belirtilerin olması bu maddenin içerisinde bulunduğunun en büyük kanıtıdır. Herbal Efedra nın Herbalife\'a koyulma amacı iştahı kapatmak ve enerji kullanımını arttırmaktır ama ne yazıkki ani ölüm gibi küçük bir yan etkisi bulunmaktadır(!). Kalp krizi, inme ve felçleri saymıyorum. Tabi ben yalan söylüyor da olabilirim ancak FDA raporları da aynısını söylüyor.

    Saygılar

    YanıtlaSil
  2. Yapılan yorumlara saygı duyuyorum ancak yapmış olduğunuz hesaplar neden bukadar sizi rahatsız ediyor anlamış değilim.Birincisi %100 doğal denen ve övülen bu ürünleri kullanmadan(Bunlar ilaç değil,ve kesinlikle zararı kanıtlanmış(30 yıldır)tek bir sonucu olmayan)ve çevremde onlarca mutlu kullanıcısı olan ürünler.Networking sistemi iyi anlamışsınız ama yanlış yorumlamışsınız bence.evet doğrudur siz çalışırsınız ve birilerine para kazandırırsınız bu sizi neden rahatsız ediyor çünkü sizede başkaları ek gelir sağlayacaktır.takım olarak çalıştığınızda aranızda para kazanmayan olmayacaktır.tabiki yapılan iş kadar olabilir bu miktar.ayrıca kendi işinizin kurgusunu yaparken harcadığınız bu rakamlar oldukça komik rakamlar.bir yemek belki 70 tl.yada 10 tl gibi rakamlar.Efedra bitkisinden bahsetmişsiniz.yıllar önce çıkan bu olayın Herbalifela ilgili sonuçlanmış ve cezayi bir durumu ortaya çıkaran birtane örnek yoktur.ve şirket bu bitki ile ilgili önleminide almış ve ürünlerinden kesinlikle çıkartmıştır.belki hatırlarsınız tylolhot bir zamanlar yasaklanmıştı.aynı sebebten dolayı olmuştu.Ben özel bir firmada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyorum.ve bu firmayla iç içeyim size söyleyebileceğim en net şey şeffaf olmayan matematiksel hiçbir hesap görmedim.sizlerle tartışabileceğim tek konu ise bu firmanın vizyonunu belirleyen kişilerin yanlış abartılı yada sahte sunumları olabilir.Bu da kişinin karakteriyle ilgilidir ve suç bu ürünün değildir.Saygılarımı sunuyorum.Normalde cevap yazmam yorumlara ama seviyeli bir şekilde eleştiri yaptığınızı düşünerek cevap yazmak istedim.

    SATIŞ TEMSİLCİLİĞİ, DANIŞMANLIK GİBİ İŞLERLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR, EK GELİR İÇİN ARAYIŞ İÇİNDE OLAN ARKADAŞLAR 15 DK AYIRARAK BU YAZIMI OKUMALISINIZ. BAŞKASINDAN DEĞİL BİZZAT KENDİMDEN ÖRNEK VERİYORUM. ÇALIŞACAĞINIZ FİRMA HAKKINDA SEÇİCİ OLUN!
    Bu başlıktaki yorumunaza katılamıyorum.Çünkü size gösterebileceğim 10larca iyi sonucun içerisindeyim.

    Saygılarımla İyi Çalışmalar.

    YanıtlaSil
  3. Mehmet TAŞTAN11 Mayıs 2011 03:41

    Pardon adımı yazmamışım Mehmet Taştan.

    YanıtlaSil
  4. Mehmet bey değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Lakin siz bu firmayla ürünlerini satın alarak çlışmıyorsunuz sanırım? Siz kendi işinizi yapıyorsunuz. Metnin yazarı olarak ben sadece iş modeli üzerinde durdum. Sağlıkla ilgili iddada bulunanların da olduğunu belirterek kaynak gösterdim. Networking sistemin yanlış olduğunu da savunmuyorum. Metot yanlış! Yalan dolanla insanlara ürün sattırmanın hiçbir anlamı yok. Bir herbalife temsilcisi Aylık 1000-5000 tl değil en fazla 100-200 tl kazanır. Fakat yalancılık konusunda kendisini geliştirir, iyi bir sunucu olursa tıpkı bizi toplantıya çağıran herbalife temsilcileri gibi daha iyi paralar kazanabilirler. Fakat yalancı ve yüzsüz olmak şart!

    YanıtlaSil
  5. Mehmet TAŞTAN12 Mayıs 2011 06:02

    Networking sistem içerisinde bende aktif olarak bulunmaktayım model sizinde bildiğiniz gibi açık ve anlaşılır.ayda 100 ila 500 tl arasında kazananlar bu işi %25 uygun ürün alan parekendeciler ve bu kişilerin kazancının artması ve sabit bir gelir kazanması pek mümkün görünmüyor.Fakat dikkat edilmesi gereken husus bu kişilerin hepsinin bunu biliyor olması.ortada bir yalan yok.ben supervisor olarak sisteme dahil oldum.ve hem parekendecilik yapıyorum bu benim faturalarımı ödememi sağlıyor hemde yeni kurduğum organizasyona insanları davet ediyrum.buna akrabalarımda ailemde dahil olmak üzere.Yakınımda bir çok kişi üniversite de okuyan çocuğunu sisteme dahil ettiş durumda ve o öğrenciler ortalama 900 tl kazanç sağlıyorlar.Sizin görüşlerinize ve sistemin uygulanışına yapmış olduğunuz eleştiride haklı yönler buluyorum.Ama sanırım kötü örnekler var diye iyi olan birşeyleri göz ardı etmek ve bir çok insanın hem sağlıklı yaşaması hemde para kazanmasını engellemek pek doğru görünmüyorum.Saygılarımı sunuyorum.Olumlu eleştiri her kurumu ve her şahsı doğru yönde değişime ve gelişime sürükler diye düşünüyorum.Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  6. Yapılan işin sağlıkla hiçbir ilgisi yoktur. Doktor ve Eczacılar Tarım Bakanlığının onayladığı bir ürüne inanmaz ve hastalarına önermez. Tarım Bakanlığı peynire de karabibebere de onay veriyor. Sistem tamamen yalan dolan sisitemi. Türk insanının para egosunuyla oynayarak bir takım kendini uyanık sanan sahtekar adamlar "İŞ" adı altında bu safsatayı yutturmaya çalışıyor maalesef insanımız bu soytarılara inanıyor. Yazık.
    Sinan.

    YanıtlaSil
  7. Ali Kemal TOSUN21 Temmuz 2011 02:38

    Tarım Bakanlığı onaylamak zorunda çünkü bunlar ilaç değil sadece gıda takviyesi. Sağlık bakanlığı onaylı ürünleri de var. Bazı kişilerin kullanması sakıncalı olduğu için ve cild bakımında kullanıldığı için. Ancak ürünleri görmeden(kullanmadan demiyorum)içeriğine bakmadan ne olduğunu bilmeden atıp tutuluyor!

    YanıtlaSil
  8. Ali Kemal TOSUN21 Temmuz 2011 02:43

    Bir de adı sürekli ephedra denilen madde ile anılıyor. Amerikan Hukuk bürolarından bir tanesinin ephedra içerin ürünler ve bu ürünleri üreten firmalar ile ilgili bir yazısı var. Okumanız için ekliyorum(Ancak İngilizce) :

    Bu da linki : http://www.ashcraftandgerel.com/practiceareas/dangerous-drugs-and-medical-products/ephedra-in-dietary-supplements-causes-heart-attack-and-stroke/

    YanıtlaSil
  9. Siz soytarıların nasıl para kazandığını birçok kişi gibi bilenlerdenim. Ciğeri beş para etmez Amerikan yardakçıları birkaç puşt bu işten haksız kazançlar elde edip zengin bir yaşam sürüyor. Bu arada bu işi yapan yüzlerce kevaşe yeni gelen adaylara "ördek" lakabını takarak cinselliğini kullanıp bu işin içine atıyorlar. Kandırıyorlar. 3000 yada 6000 tl'lik malı kakaladıktan sonra "hadi ekibini geliştir. 20 çeşit çalışma yöntemi var" deyip adamı "mal" gibi bırakıyorlar. Büro varsa büro kiralsına da ortak edip ordan da kazıklıyorlar. Adi şerefsiz maymunlar. Ürünlerinizde bir boka benzemiyor. Şampuanları saç döküyor. Cilt ürünlerinizde yüzde lekeler çıkarıyor. Yazılar olsun pezevenkler.

    YanıtlaSil
  10. Yazık yazık bu halkı dolandıra dolandıra bıkmadılar...

    YanıtlaSil
  11. Arkadaşlar yorumlarınız bizler için gerçekten önemli. Lütfen önemli yorumlarımızı sayfadan kaldırtmamak için seviyeli olalım. Argo ve Küfür kullanmayalım

    YanıtlaSil
  12. Farkındamısınız? Hepiniz adeta birbirinizin fotokopisi gibisiniz. Mutlaka ya anneniz, ya babanız, ya nineniz, ya da dedeniz, yıllardır doktorların bir türlü çare bulamadığı esrarengiz hastalıklarını bu herbal mereti ilaçlar mucizevi bir şekilde hallediverdi.

    Hepizin sanal bir dünyası var. Herbal firmasının ve ürünlerinin sınırlarını çizdiği bu sanal dünyada gerçeklerden habersiz, saadet zincirleri kıskacında çevre dostlarınızı yolunacak tavuk gözü ile bakarak, sanal dünyanıza konan o zenginlik hedefine doğru dolu dizgin koşturuluyorsunuz.

    Çoğunuz bu işin uzmanı değilsiniz. Ne bu ürünlerden anlarsınız, ne de bu ürünlerin yapımında kullanılan katkı maddelerinden ve teknolojilerinden anlarsınız. Bütün derdiniz var mı yokmu para. Adeta hipnotizma olmuş gibisiniz. Beyinleriniz yıkanmış. Size ezberletilenleri papağan gibi tekrar ediyorsunuz. Onun için birbirinizin fotokopisi gibisiniz. Diliniz de genellikle saygısız ve edepsiz.

    Bu oyunun para kazanma numaralarını iyi öğrenmişsiniz de bu oyunun yarın başınıza öreceği çorabın vahametini göremiyorsunuz. Bu işe ilanihaye devam edemiyeceksiniz.Ya sağlığınız aniden tehlikeli boyutta bozulunca iş işten geçmiş ah ben ne yaptım pişmanlığı içerisinde çaresiz kalacak veya hesap gününde kandırdığınız insanlar için sorgulandığınızda saçınızı başınızı yolacak ama bir çare bulamayacaksınız. İşte oyunun bu tarafı için biz insanlarımızı, sizleri uyarmaya çalışıyoruz.

    Yol yakınken bu işten vazgeçin. Bizim size son tavsiyemiz bu olsun.

    YanıtlaSil
  13. azan: DOÇ.DR. BÜLENT GEDİKLİ
    Sistem tamamen sahtekarlık ve kandırma üzerine kurulmuştur. Mark Hughes dedikleri adamın ne tıbbi bir bilgisi var ne de yeteneği. Annesi çok kiloluymuş safsatası ile çine gitmiş orada bitki bilimi görmüş. Bu yalandır. Annesi öldüğünde 40 kilo idi. Kendisi de uyuturucu komasına girip ölmüştür. Ayrıca şöforüyle girdiği eşcinsel ilişkiden dolayı AIDS olduğu biliniyor. Şimdi ürünlerin ne olduğuna bakalım. Ürünler sağlık açısından hiçbir bioyararlılığı yoktur. Tarım bakanlığı onaylı ve gıda takviyesi statüsünde. \"Sizi sağlığınıza kavuşturcaz\" diyerek ne idiü belli olmayan birtakım kişiler kendilerine \"Beslenme Danışmanı\" adını vermişler. Bu yalancılık ve dolandırıcılıktır. Hiçbir kurumdan böyle bir statü alınamaz. Beslenme danışmanlığı üniversitelerde okutulan ve 4 yıllık bir bölümdür. Bir bakkal bozması yada ilkokul öğretmeni nasıl \"beslenme danışmanı\" olabilir? BU TÜR İNSANLARA İNANMAYIN. AYRICA \" İŞ FIRSATI\" \"EK GELİR\" \"KİLO KONTROLU\" \" İLANLARI ALIP BU ŞAHISLARI ARAMAYIN. Sağlık bakanlığ ve Maliye bakanlığına şikayette bulunun. Bir doktor olarak size tavsiyem budur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lokman hekim diplamayı nerden almıştır merak etti,m şimdi. Unutmaki üzerine yemin ettiğin hipokrat size diyor ki bitkileri bilmeyen bir doktor nasıl insanlara yardımcı olabilir.Ayrıca Dünya Sağlık Örğütünün Tesbitlerine Göre günümüzde Ek Gıda Takviyesi Alınması gereklidir. (Steve Henig, Devid Heber, Lui İgnarro, Luigi Gratton, Türkiyeden Prf. Dr. BANU ÇAYCI Gazi Üniversitesi Biyo Kimya Bölümü Öğretim Görevlisi) Bunları İyi araştır. Doktorculuk Oynama

      Sil
    2. doc doktor bulent bey.. sizin gibi yillar once ugur dundar herbalife turkiyeye ilk girdiginde haber yapmis urunleri kotulemisti..sonrasinda acilan davada herbaife sirketi kazanmis ve ugur dundar da bu urunlerin kullanicisi olmustur.ozurunude yapmistir..sizin beslenme konusunda almadiginiz egitimleri biz almaktayiz.beslenmenin b si ni bilmezsiniz.ayrica bu yazinizla basiniz agriyabilir..tabiki gercek kisiyseniz..sonucta sanal ortam herkes doktorum diyebilir baskasinin adini verebilir..beslenme konusunda bir ev hanimi dunyaca unlu doktorlar tarafindan egitim almaktadir..ne yazik ki sizin beslenme konusunda egitim almadiginiz gorunuluyor...doktorlarla bizim aramizdaki tek fark sizler beslenme yuzunden hasta olan ( seker hastasi , tansiyon, kolestrol vb ) kisileri iyilestirmek icin varsiniz.bizler ise insanlarin bu hastaliklara yakalanmamalari icin variz..burda aradaki farki gormenizi istiyorum..hicbir herbalife distributoru urunleri onerirken su urunu kullan senin su hastaligin gecicek diye birsey soylemez..biz sizin gibi oyun oynamioruz en azindan..doktorculuk yapmioruz..siz oyun oynuorsunuz beslenme egitimi almadan atip tutuyorsunuz..biz kullandigimiz urunleri yararinio gordugumuz urunleri insanlara tafsiye edioruz..kimsenin yakasina yapisilmiyor.hatda aldigimiz sonuclarla insanlar bizim yakamiza yapismaktadir..urunleri kullanabilmek icin..lutfen kimse bir firmanin ne oldugunu bilmeden yorum yapmasin..burda yorum yapan negatif anlamda olan insanlara sirkete girmis distributor olmus iki gun sonra birakmis insanlardir..onlar saniyorlarki dist olunca hemen zengin olucaz.keske oyle bir degnek olsada tr de herkes zengin olsa..yani calisilmadan kazanc olmaz.internetde herbalife ZARARLARI yaziyordur bircok insan..dolayisiyla herbalife gibi birkac beslenme sirketi daha vardir..herbalife ile rekabet etmeye calisan..internetdeki olumsuz yazilari o firmanin distributorleri bu sekilde forumlarda yazabilior..ornek vericek olursam doktor bulent beyi ben forumlara yazarak hastanesini yazarak internetlerde kotuleyebilirim dimi..herkes bu sekilde yapiyor umarim yazimi anlamissinizdir.sevgiyle kalin..isvicreden sevgiler

      Sil
  14. Herbalife ürünlerini kullandım, bence doğal bir yöntem olmasa da kullanınca zayıflıyorsunuz. Ama abartılı pazarlama yöntemleri beni uzaklaştırdı.
    Bir arkadaşım bana Ticari Cemaatler (erdinç tekbaş)
    http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=584302 adlı kitabı hediye etti. Yaşadıklarımın özetlendiğini gördüm. Dostlarımı kolay kazanmadım, kolay da kaybetmem. Bu sorunu çözmeleri lazım.
    Saygılarımla,
    k. hikmet

    YanıtlaSil
  15. ERDİNÇ TEKBAŞ'IN KİTABİ ÇOK GÜZEL..3 YILLIK BİR EMEĞİN ÜRÜNÜDÜR. "TİCARİ CEMAATLER" HERKESİN OKUMASI GEREKEN VE TAVSİYE ETMESİ GEREKEN MÜKEMMEL BİR KİTAP...HERBALİFE-AMWAY-ORİFLAME GİBİ SAHTEKARLIK SATIŞ SİSTEMLERİNİ ÇOK AKICI ANLATIYOR.
    DR. ARÇIN KURTEL

    YanıtlaSil
  16. Yazan: Özlem KATMER


    aRKADAŞLAR BU SAHTEKARLAR BENİ TUZAKLARINA DÜŞÜRDÜLER. GAFLETE DÜŞTÜM VE BUNLARDAN ÜRÜN ALDIM. BANA NE VAADLERDE BULUNDULAR. HEPSİ YALAN DOLANMIŞ. ÜRÜNLERİ İADE ETMEK İSTEDİM BENİ TANIMADILAR. ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende 2003yilinda maalesef kandirildim ve tek basina supervisor yaptilar alttan girip ustten cikip.sonra urunlerin elde kalmasini biyana birakin.benim sponsorum dahi isin gercegini soyledi .bizim isimiz kekleyecek insanlar aramak dedi.bende saglam keklenmistim.hayatimin 3 yilini aldi herbalife.hakkimi helal etmiyorum.tabi haklarina girdigim insanlarda bana etmeyecekler.bununda farkindayim.isin ozu urunler bos olayin asli urunleri %50 uygun alacagina inandiracagimiz insanlar
      bulmaktangeciyor .yani dolandir kazan sistemi olan garibana oluyo.usttekilerde bundan pay aliyolar.

      Sil
  17. Herbalife işi bir sahtekarlık organizasyonudur. Bizim insanımızdaki para egosunu iyi kullanan bi takım uyanıklar herbalife saçmalığı adı altında bu saf kişileri kandırıyor. Yılmaz Erdoğan "NEŞELİ HAYAT" filminde bu sahtekarların nasıl iş yaptığını deşifre etmişti. Kısaca bu kendini Beslenme Danışmanı olarak tanıtan bu sahtekar düzenbaz ve üç kağıtçılara inanmayınız.

    Petek Korhan/İZMİR

    YanıtlaSil
  18. Bu sahtekarlar Balıkesirde çok mutlu bir aileyi paramparça ettiler. Yeni emekli olmuş İbrahim bey 2 çocuğunu üniversiteye yerleştirdi. Sonra bu sahtekarlar çıktı karşılarına. Bir şeytan ordusu gibi çullandılar adamın üstüne...Kandırdılar ve sonuç mu? Sonuç adamın evi gitti ve karısından ayrıldı. Çocukları okulu bırakmak zorunda kaldılar. Herkes nazar diyor ama değil bu şerefsiz ahlaksız sahtekar Herbalifeçılar yüzünden. Yusuf ERDEN/BALIKESİR

    YanıtlaSil
  19. Ne sevgide ne düşmanlıkta ileri gitmemeli,parayı götürenlerin sevgi gösterisi, kazık yiyenlerin de ağlaması normal. Ancak yine de Herbalifeçılar hakkında küfürlü konuşulmasını insani bulmuyorum.
    ekonomik şartların zorluğu içinde biraz çevre birazda iletişim yeteneğinden başka birşey gerektirmeyen bir iş...
    Ama işe dahil olmanın kolay olması da, arkada işleyen mekanizmaları gözden kaçırmamalı. arkada büyük bir psikolojik harekat var. İnsan psikolojisi üzerine uzmanlaşmış bir ekip var. Etkileme yöntemleri ile insanları "ağ"ına düşürmek insani değil. Arçın Beye katılıyorum, Ticari cemaatler kitabı bu yönüyle güzel.
    Sami Altın

    YanıtlaSil
  20. Bravo sami bey, bu sahtekarların artık sonu gelmeli size katılıyorum...

    Selman KÖYLÜ/ Fatsa

    YanıtlaSil
  21. mustafa özdemir6 Ağustos 2011 08:26

    Evet Sami bey, psikolojide çok uzmanlar doğru.

    YanıtlaSil
  22. man şirketleri daha iyi bir yaşam adı altında insanlarımızı sömürmeye devam ediyor…..Slm ben Gaziantep'den Barış Öztürkmen,
    sizlere ülkemizi topsuz tüfeksiz fethetmek için başlatılmış ruh bilimsel yöntemlere örnek olacak bir olay anlatmak istiyorum ….

    Bundan yaklaşık 1 hafta önce herbalife adlı şirketin ürün tanıtımı toplantısına katıldım.Ben ürünler hakkında bilgi alacağımı düşünürken,yaklaşık 15 kişlilik bir grup ki yediden yetmişe her yaş grubundan insanlar dans etmeye başladılar. Ve orda bi pislik olduğunu,bir beyin yıkama operasyonuyla karşı karşıya

    olduğumu annadım.

    toplantı başladığında insanlar bu ürünle kaç kilo verdiklerini teker teker sölediler ve birbirlerini büyük bir şevkle alkışladılar. Daha sonra iş olanakları kısmına geçildi ürünün tanıtımı nasıl etki ettiği bile anlatılmadan….

    Kimisi 3 ay kimisi de 51 aydan beri bu firma için çalışan bu insanlar en az 500 milyon en fazla da 45 milyar (ayda) aldıklarını iddia ettiler…

    Ürünle ilgili verilen tek bilgi ise sadece Mark hughes adlı bir adamın annesinin kilo vermeye çalışırken canından olduğu ve bundan yola çıkarak böle bi organizasyon yaptığı …..

    Konuşmanın sonuna doğru işin rengi ortaya çıktı. Bir kaç gün sonra bir eğitim semineri ve yeni bir toplantı vardı ve ücreti 10 milyondu …Bu bir kazanç deil sadece salon kirası içinmiş….

    Söz almak istedim,oralı olmadılar ben de ayağı kalkıp “Aylı geliri 45 milyar olan bi insan için,hele ki bunu insanlara yardım ederek kazandığını söyleyen bi insan için 400 milyon salon kirası sorun olmamalı” dedim ve ordan hemen ayrıldım …..

    Daha sonra yaptığım araştırmada firmanın asıl amacının bir sadeet zinciri kurmak olduğunu ve getirdiğiniz adam kadar para kazandığınız öğrendim…

    Ayrıca bu çok methedilen,alkış kıyamet tanıtılan ürünün ise Maraşlı Dondurmacı “Şişman Usta” ya 45 günde 90 kilo verdirdiği,buna karşın karaciğerinde ağır bir tahribat yarattığını heyet raporuyla ıspatladığını öğrendim….

    Şişman usta şu anda verdiği 90 kilonun üstüne 100 kilo aldı ve şu an yerinden kıpırdayamıyor….

    Bir insanın kendi görmesi gereken ihtiyaçlarını bile göremiyor….

    olayın bir başka trajikomik yanı da bu ilacın “Tarım ve Köyişleri Bakanlığı” onaylı olması… Böle bir ilaca nasıl bu izin verildi orası tartşılır,ancak su götürmeyen bir gerçek var ki o da bu saadet zincirinin önmelmi alınmazsa geçmiş de de olduğu gibi (Titan Saadet Zinciri) insanların canı yanacak ..

    YanıtlaSil
  23. Şimşek Feridun ‎"elindeki ürünleri gönder ben parasını sana gönderirim müşteriye yok dememek lazım","eşyalarımı gönder paranı ödeyeceğim","ofis açayım paranı göndereceğim","iki ay çalışayım paranı göndereceğim","bir distribütörden para kapayım paranı göndereceğim"... ey servet saltan bu sözleri hatırlıyorsun değilmi. bunlar senin bana vadettiğin sözlerdir. Şimdi ise benim borcum yok deyip kaçıyorsun. ben korkak değilim kaçtığın gibi nerede olduğunu söyle geleyim yanına bak kim korkak görelim. sana senin tabirinle karı gibi beddua etmiyorum. seni sonsuz adalet sahibi Allah'a havale ediyorum o benim hakkımı bana iade edecek. ey arkadaşlar sakın servet saltanın vaadlerine kanmayın. Benden uyarması.

    YanıtlaSil
  24. kürsüye çıkan yaşça olgun bir üye şunları söyledi: \"4 tane işletmem vardı. herbalife ile tanışınca bütün işletmelerimi ortaklara devredip altımdaki mercedesi de sattım. tamamen herbalife işine adapte oldum. bu ayki gelirim 3000 küsür tl.\" düşünürsek bunun nekadar mantıksız olduğunu anlamamız zor değil. 4 işletme sahibi patron bir insan iletmelerini kapatıp herbalife\'a danışmanlık yapacak ve aldığı 3000 tl onu tatmin edecek. yuhh yani yuhh. bu adamlar insanı işinden de alıkoyar. hepsini geçtik mercedesi neden satıyorsun? sonuçta herbalife firması senden ürün almanı veya pazarlamanı istemiyor. sadece danışmanlık yapmanı istiyor ve bunu herkesten istiyor kimseye pazarlamacılık yaptırmıyor. Benim burdan çıkardığım sonuç: bu firma bizleri işe alırken ilk olarak ürünlerini bize satıyor ve sonrasında aynı işi bizim yapmamızı isteyip bize prim veriyor. Bunu yapmamız içinde yalan söylememiz gerekiyor. Karaktersiz, artniyetli, çıkarcı bir strateji bence

    YanıtlaSil
  25. ankara'daki tanıtımlarına katılmış biri olarak diyebilirim ki sahtekar bu insanlar. büyük bir otelin konferans salonuna doluşan bir yığın insan, çıkıp eskiden ne iş yaptığını; şimdi nasıl da çok para kazandığını, nasıl zayıflayıp, bir anda sivilcelerinden nasıl kurtulduğunu falan anlatıyor. mesela "eskiden dolmuş şoförüydüm ve işte bu fotoğraftaki kadardım" -bu arada arkadan bir fotoğraf yansıtılır ama öyle çok çok kilo farkı falan yok ama öyle algılanmaya müsait bir fotoğraf- ardından ön taraflara oturmuş olan diğer sahtekarlar bunu alkışlıyorlar. derken eğitim vereceğiz diyerek başka bi salona alıyorlar ama bunun bir bedeli var. 2003 yılında 7 milyondu bu bedel. bir kere bir salon dolusu insandan yedişer milyon toplanmış oluyor bu bir. sonra eğitime girenlere yine abuk sabuk bir sürü şey anlatılıyor ve işin nasıl yapılacağı kısmına geçiliyor. önce bizlerin bir paket alması gerekiyor. ilk etapta biz zayıflayacağız ya da kilo alacağız ya da cildimiz bebek gibi olacak ki, insanları ikna edebilelim! bu paketin bedeli 70 milyon 2003 yılında. salonda bunu almaya hazır insanlar mevcut, onlardan toplanan yetmişer milyonları da hesaba katalım, bu da iki.
    ürünleri işe yarar, yaramaz bilemem ama masum olmadığı ortada. herbalife, titan saadet zincirinden farksız bir oluşum ve sahtekarlık örneği. ENVER ÇETİN/ankara

    YanıtlaSil
  26. Lüks otellerde seminerlere katıldım. Danslar, bağrışma çağrışmalar, tesettürlü hanımlar bile onlara ayak uydurmuştu. Bubir pazarlama işi değildir diyorlardı.
    PAzarlama değil de ne yapıyorız?Öğretim üyeliğinden, albaylıktan ayrılanlar....
    Hipnoz mu olmuşlar, ne olmuşlar? Güzel işiniz var, para için kendini heder etmeye değer mi? Ticari cemaatler kitabını bir arkadaşım önerdi, aldım. Okuyuunca, bu tür psikolojik taktiklerin hep bir anlamı olduğunu anladım. Biz bir aileyiz diye boşuna demiyorlar. Üsthatlar, abi-abla gibi seni yoğuruyor. Bunu hayrına yapmıyor tabi. Ne kadar motivasyon, o kadar satış. Hemen liste yap. İlkokuldan beri görşmediğin kim var? Ara, irtibata geç, durumum çok iyi de, otele davet et.
    Bunları çok gördüm ben.Ve tasvip de etmiyorum.

    YanıtlaSil
  27. Muzaffer Öztürk


    Bu sahtekarlara devletin bir dur demesi gerekiyor. Bunların amacı ürün satmak değil. Bu işi yapan kevaşe kadınları özellikle görevlendiriyorlar. Onların nasıl ikna ettikleri ortada. Utanma arlanma ahlak yok bunlarda. Daha dün vasıfsız sokakta dolaşan birisine rozet takıyorsunuz kendini şirketin kurucusu sanarak yürüyor sokakta. Bu ne salaklıktır anlamıyorum. Bizim halkımızın bunlara inanmaması lazım. Bunların çağırdıkları yere gitmesinler. Soytarıların bir de kullandıkları dil her tarafta aynı. Aynı kelimeler...İnanmayın..Bu yazıyı okuyan kim varsa dost meclislerinde anlatsın. Kulaktan kulağa zincirleme yayılsın. Yazık olmasın bu millete. Saygılarımla. Muzaffer Öztürk

    YanıtlaSil
  28. nermin yurdagül7 Ağustos 2011 15:20

    Muzaffer bey, distribütörlerin hepsini karalamak doğru değil.
    Kimi işsiz kalmış, mecbur girmiş; kimi öğrencilere burs veriyor (bana hep kadir b. adlı kişiyi örnek veriyorlardı)o nedenle yaptığı işi meşru görüyor; kimi sosyal faaliyet olarak görüyor.
    Bir işin sakatlığı gizlendikçe, gerçekleri görmenizde zorlaşıyor. Bir de bu iş piramidintepesine yükselmekle ilgili, sistemden nemalananlar, elbette hoşnut olacaktır.
    Yine de gözleri kararmış kardeşlerimizi uyarmak için elimizden geleni yapmalıyız. İslam cemaatlerinden kaçanların amerika cemaatlerine sığınmasını çok görmemek lazım.

    YanıtlaSil
  29. Batırdığınız aileler ne olacak? Terbiyesizsiniz siz. O Kadir Bölen denilen adamın yaptığı yalan. Ahlaksızca hala savunuyorsunuz tabi bu gayet doğal çünkü kötülerseniz ekmek kesilecek sizin tabirinizle "Ördek" düşmeyecek ağınıza...Sizde çok farkındasınız insanları kandırı dolandırdığınızın. Yazık. Hep aynı ağızla aynı pis düşünceye sahipsiniz. Eminim evli isen kocan ile aran bu iş yüzünden bozuktur. Yüzde yüz...

    YanıtlaSil
  30. asude kanlıgoz9 Ağustos 2011 08:23

    babanızın cenaze namazına gidin, öğleden sonra toplantıya gelin vb...

    http://www.hepsiburada.com/Liste/ticari-cemaatler-kapitalizm-dininin-para-tarikatlari-mi/ProductDetails.aspx?productId=kseckin15759&categoryId=9940

    kitabını aldım, ördek olmamanın yararını bir kere daha anladım.

    YanıtlaSil
  31. nermin yurdagül9 Ağustos 2011 14:17

    Adsız,
    akıllı düşman akılsız dosttan yeğdir. Sen benim yazdığımı anlamamışsın herhalde. Ben de bu bir kandırmaca diyorum, sen bana hakaret ediyorsun.
    Kaldı ki, tersini de düşünsem, hakaret edemezsin, haddini bil.

    YanıtlaSil
  32. Ben doğrudüzgün bir eğitim bile alınmadan kırk yıllık diyetisyen gibi beslenme danışmanı unvanının alınmasını yadırgıyorum. Bu bilime saygısızlık değil mi?

    YanıtlaSil
  33. Nermin hanım size hakaret etmedim lütfen yanlıoş anlamayın. Ne haddime? Ben bu düzenin başındaki itlere kızdım yani Kadir Bölen ve onun gibi bir sürü it var işin kaymağını yiyen.. Ben olara kızıyorum..Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Muzaffer ÖZTÜRK/ANKARA

    YanıtlaSil
  34. ERDİNÇ TEKBAŞ'IN "TİCARİ CEMAATLER" KİTABINI OKUYUN YA DA YILMAZ ERDOĞAN'IN NEŞELİ HAYAT FİLMİNİ SEYREDİN. BU SAHTEKARLARI DEŞİFRE ETMİŞLER...

    YanıtlaSil
  35. ALLAH ne demiş bilmediginiz şeylerin peşine düşmeyin.. ben düştüm camım yandı.. distribitörlerin cok azı müstesna çogu üçkagıçcı sahtekar.. ürünlerden yana bir sıkıntı yok zannediyorum kullandım memmun kaldım.. size tafsiyem üye olmayın. başınız çok ağrır.. kardeşlerim inşallah bu nasihatlerime kulak veren bir kişi çıksın yeter.. kimsenin huzuru bozulmasın.. sırf bu sebebten dolayı eşinden ayrılanlara, dostundan kopanlara şahit oldum.. bizim şehirde adı bile anılmıyor artık. sayğılarla… YAVUZ PERVAN/ANKARA

    YanıtlaSil
  36. Yakın zamanda yasadigim bir olayı sizlerle paylasmak istiyorum. Olaydan en iyi haberdar insanlardansınız bu sporu yaptiginiz için. O yüzden belki biz zaten bunları biliyoruz diyebilirsiniz. Ama olurda google da aratan, bilgi sahibi olmak isteyen olurda bu yazıyı okursa belki biraz olsun bilgilenir.

    Nette gezerken sans eseri evdenkariyer diye programa denk geldim. Sitesi de mevcut bu isimde. Girer girmez sizi wellness tan, gelecegin trilyonluk sektör oldugundan bu iste cok para oldugundan vs den cezbediyor! Sizde evden ek gelir elde etmek isterseniz adınızı, yasadiginiz yeri girip bir online randevu tarihi alıyorsun. O saatte internetten online görüşme yapıyorsunuz. sözde!

    1 yıldır bu sporla ugrasip sürekli beslenme-ek besin konusunda makaleler haberler okudugum için az çok bilgili oldugum konu. Kilo alma-verme yag yakma konusunda da gerçekleri bizler biliyoruz. O yüzden nasıl bir program diye merak ettim ve randevu aldım. Aslında bu internetten para zırvalıklarının yalan dolan oldugu hep bellidir amaç reklamdır tabi her zaman ama dedigim gibi merakımdan denemek istedim. Belirtikleri saatte flash tabanlı bir toplu sohbet ortamı aciliyor. Yan tarafta baglanan kişilerin isimleri var. Birde konferansı yöneten bir bayanın webcam görüntüleri ve sesi geliyor. Siz hiçbir şekilde sohbete dahil olamıyorsunuz tabi. Sadece webcam den anlatılanları dinliyorsunuz.Neyse...

    Bu herbalife uzmanı bayan arkadas uzun bir süre ürünler hakkında bilgi sunuyor. Ürünlerin saglikli yasam için kesinlikle gerekli oldugunu, kilo vermek için birebir oldugundan falan bahsidiyor uzun uzun.Bir yandan da herbalife ürünü, saglikli yasam caylarindan! iciyor bunları anlatırken.
    Daha sonra yanda listede adı gecen birkaç kişiyi webcam baglantısıyla sunuma cagiriyor. Baglananlar sözde baglanti problemi yasadilar, kopmalar oldu. Sunucumuz "kusura bakmayın canlı sohbet yaptıgımızdan böyle sorunlar olabilir." diye ekliyor hemen.
    Fakat söyle birsey yakaladım. Eger webcam de sohbet ediyorsanız ses ve görüntü size canlı olarak geldiginden baglantıda problem olursa arada söylediklerini kacirirsiniz. Yani düşünün TV izliyorsunuz. Sizden kaynaklı bir problem oldu ve yayın kesildi. 2-3 sn sonra tekrar geldi yayın. Kaldığı yerden devam eder mi? Tabi ki etmez o arası kayıptır. Ama bu insanların ki nasılsa arada 2-3 sn ligine baglantim kopuyor sözde, geldiginde sözün kesildigi yerden devam ediyor!. Sözde diyorum çünkü baglanti kopması falan yok. Yaptıgınız şey video buffering. Yani youtube dan video izler gibi. 3-4 kere aynı şey oldu dikkatimi cekti.

    Bu şekilde sunumu yapan bayan arkadasin sectigi kisiler sunuma katılıyor.Size kullandıkları üründen ne kadar memnun kaldıklarını anlatıyorlar. Bir kişi baglandi. Herbalife saglikli yasam shake leriyle daha enerjik oldugunu ve tam üc ayda 29 kilo verdigini anlattı Smile Bakın ne kadar saglikli! Yine bir çift daha baglandı buna benzer rakamlar verdi. Ben tabi hem gülüyorum hemde sinirlendim izlerken. Bu kişilerden sonra görebildigim kadarıyla yag torbasına benzeyen bayan sunucumuz bu ürünü kendisinide kullandıgını 8 kilo verdigini söylüyor. Saglikli yasam besini oldugunu da sürekli vurguluyor ifadelerinde.

    Daha sonra nasıl para kazanacaginizi anlatmaya basliyor. Kisi basi aylık 200 liralık bir set sattıgınız zaman size %25 komisyon verdiginden bahsediyor. Süper saglikli yasam seti. Ben sinirden dayanamadım ciktim burdan sonra. Yetecek maddi imkanım olsa bu sahtekarları hertürlü tasviye etme yoluna girerdim gerekirse hukuki yoldan.

    Bu ürünlerin hepsi düzmecedir. Hiçbiri size saglikli olarak kilo kaybı falan saglamaz. Saglıklı yaşam shake i saçmalıgıda düpedüz yalan. Saglikli yasamak istiyorsanız saglikli dogal beslenin, spor yapın. Böyle yalanlara kanmayın.

    Göz göre göre kandırıyorlar insanı. Kapitalizmin geldigi noktaya bakar mısınız.

    YanıtlaSil
  37. Önerebileceğim bir site:

    http://networkmarketing.yolu.tk

    YanıtlaSil
  38. Size önerebileceğim bir Film: Yılmaz Erdoğan "Neşeli Hayat"
    Önerebileceğim bi kitap: Dr.Erdinç Tekbaş "Ticari Cemaatler"

    Sahtekar soytarı Amerikan yardakçıları ve kıç yalayıcı itleri deşifre ediyor...

    YanıtlaSil
  39. aynen katılıyorum. Bunlara inanan var mı hala?

    YanıtlaSil
  40. Ticari cemaatleri okudum. Çok güzel. Ürünleride tanıtsaydı daha iyi olurdu. ama sistemi güzel özetlemiş.

    http://www.dr.com.tr/0000000347045,0000000370795/Eser/Kitap/Egitim-Basvuru/Is-Ekonomi-Hukuk/Satis-Pazarlama-Halkla-Iliskiler/Ticari-Cemaatler

    YanıtlaSil
  41. İNANMAYIN EY TÜRK İNSANI İNANMAYIN BU HIRSIZLARA..UMUTLARINIZI YARINLARINIZI ÇALARLAR. AİLE YAPINIZI BOZARLAR...NEREDE EL İLANLARINI GÖRÜRSENİZ YIRTIN ATIN. SEVABA GİRERSİNİZ. Arzu Seyhan TUNÇ/ANKARA

    YanıtlaSil
  42. Ticari Networklere hayır.. Çok hatalı iş yapıyorlar.

    YanıtlaSil
  43. herbalife şirketi içerisinden biriyim 2000000 günlük kullanıcı olan
    75 ülkede
    31 yıldır faailiyeti olan bir şirket herbalife yıllık cırosu 4.2 milyar dolar
    new york borsasını takip edenler dediğim rakamın önemini anlarlar belki

    şirkette atıp sıkmısınız boş bulunca şirket adına tek dava ve karar bulunmamaktadır ani ölüm vs yazılmış bunlar ürünleri yanlış kulanan kulanıcılardan kaynaklanmaktadır her ürünü satan kişi sattığı kişiyi takip eder vs raporlarını hazırlar her önüne gelen ürünleri ordan burdan satın alamaz dstrubutorlere bizim üniversite ve lise eğitiminden daha fazla eğitim olanağı sunulur ama şunuda belirtmeliyim bunlara katılıp katılmama dstrubutorlere bırakılmıştr
    ürün satışları bizzat dstrubutorlerden yapılır bunlar eğitim olankaları %100 sunulmuş kişilerdir eğitimler ömür boyu sürer istanbul extravaganzada dahil ürünler bir başkasına satması için saıtılmaz
    bazı kişiler yok ailemi eşimi kaybettim her şeyim gitti falan yazmışlar herblife da en fazla kaybedeceğiniz para aldıgnız çanta bedelidir hiçbir şekilde herbalife insanları zorlamaz bazıları saadet zincirine benzetmiş bu arkadaşların hayyal gücü yüksek herbalife toptan herhangi bir işe benzetebilirsiniz 11 kilo domates alırsınız parasını veririsniz olur biter herbalifeta saadet zinciri gibi değildir ürüün varıdır satrsanız kaznırsınız satmazsanız yersiniz salça yaparsınız bazılarıda tarım va köyişleri bakanlığından iznli olası ile ilgili birşeyler sıkmış malesef ülkemizde gıda takviyeleri gıda maddeleri tarım köyişleri bakanlığından cilt bakım ürünleri sağlık bakanlığından izin almaktadır yani bu ülkemizin dandikliğidir şikayetiniz varsa bimere dilekçe yazın eğer herhangi bir sıkıntı olsaydı size sunu temnni edebilirim kendimde görüürdüm zaten bunu a
    son olarak kulananlar ölüyomuş yazmıs birisi o haklı her defa kullandığımızda 7defa ölürüz 8.defa yeniden doğarız
    Psikolog BİLGİN

    YanıtlaSil
  44. Ürünlerle ilgili çok iddialar var, ancak bu konu bizi aşıyor. Maalesef
    sağlık bakanlığı bu konuya el atmıyor.
    bir de sistem sorunu var. Bu tabii sadece Herbalifeçıların sorunu değil, pazarlama sisteminin bir sorunu.
    Ancak bana arkadaşça değil de, ürün satma veya sisteme katma amaçlı davranılmasını etik bulmuyorum.
    Bu tür davranışlar insanların karakterini zedeliyor.

    YanıtlaSil
  45. Sağlık Bakanlığında çalışıyorum ve Herbalife başta olmak üzere Amway de soruşturma kapsamında. ürünleri bilgisiz ehliyetsiz kişiler kullanın sağlığınıza kavuşun diye yalan söylerek vurgun yapıyor. Şampuanları Refik Saydam'da incelendi saç döküyor. Rapor yayınlanacak az kaldı. Cilt ürünleri kalıcı cilt kuruluğu ve lekelere yol açıyor. Beslenme ürünleri dedikleri şeyler ise Ephedra sinica içeriyor. Bütün 3 dünya ülkeleri bile bu maddeyi yasakladı. Yukarıda Psikolog bir başka sağlam psikolog bulsun da kendi o 2 milyon manyağı bi kontrol ettirsin.


    Ayla/Ankara

    YanıtlaSil
  46. Google'da Sahtekar Herbalife diye yazınca ne kadar çok portal çıkıyor. Demekki sahtekarsınız bu kadar insan yanılıyor olamaz..Mustafa Çalıoğlu

    YanıtlaSil
  47. Sevgili Dostlar,

    Biliyorsunuz bizim insanımız temizdir. Ama maalesef Herbalife adında sahtekar ve doladırıcı bir şirket var. Bu adi kişiliksiz insanlar zavallı masum halkımızı kandırıp onları "çok para kazanacaksınız" diye kandırmaktadır. Birde kamuda çalışıyorsanız "istifa et gel" diye utanmazca tekliflerde bulunurlar. Bunlarda ahlak, ar, namus gibi duygular yok. Herkes birbirinin hanımına göz koymuş mezhebi genişler topluluğu. Bu soytarılara inanmayın ve her tarafta bu utanmaz dolandırırcılardan bahsedin. Bir çok ailenin dağılmasına sebebtir bu ahlaksızlar. zaten kurucuları denen Mark Huges şöforuyla yaşadığı eşcinsel ilişkiden sonra yüksek dozda uyuşturucudan bir otel odasında ölü bulundu. Aman dostlar bu soytarılardan uzak durun. Soytarı Herbalifecılar para için herşeyi yaparlar. Dikkat edin.

    YanıtlaSil
  48. Herbalife icin calisanlar arasinda gercekten para icin cok pis yalan konusa bilenleri var.Kendim kulaniyorum kiloda verdim ama bogazimida kontrol ettim ve beraberinde spor yaptim,artik bilemicem kendi azmimlemi kilo verdim yoksa ürünü kulandigim icinmi.Kesinlikle toplantilari Amerikan sistemi cok show cok bos vaadler vs.
    Seminerlerin faturasi kendi cebinizden cikiyor ama iyi bir is veren iyi eleman gelistirmek istiyorsa ve buna deger veriyorsa seminerleri kendi cebinden üstlenirdi.Distrübütörleri igrenc varliklar önce is paketi satar sana sonra müsteri bulmani ister daha cok satmani ister ki cünkü senin satisindan o´da kazanir.Dünya takiminda olupta cebinde bos gezeni cok gördüm.Yurtdisinda ki bir arastirmaya göre bu isten sadece en yukardakiler kazanir ve bir distrübütörü aylik geliri en fazla 200 euroyu bula bilir ama bunuda sadece gercekten cok satmak icin ugrasiyorsa.200 Euro icin yalan söylemeniz sart,hafiftende serefinizden gecmeniz gereke bilir cünkü bu tür malar hic bir zaman icin para kazanmak icin kolay yol degildir.Üürünlerine birsey diyemem kendim kulaniyorum ama saticilarina bulasmayin ve sizlere bulasmasina sakin izin vermeyin.... tsk.

    YanıtlaSil
  49. VERGAZ LTD ŞTİ NİN HARBİ LAFÇI ! LARINI ALLAH KURTARSIN

    YanıtlaSil
  50. VERGAZ LTD ŞTİ NİN HARBİ LAFÇI ! LARINI ALLAH KURTARSIN

    YanıtlaSil
  51. PİRAMİTİN EN ÜSTÜNDE OLMAK İÇİN KAÇ MASUMUN SIRTINA BASIP TA EN ÜSTE ÇIKIYORSANIZ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKLER DE SİZİN SIRTINIZDAN EKSİK OLMASIN

    YanıtlaSil
  52. AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNN...! ALLAH O MANYAKLARIN GAZABINDAN KORUSUN. SAHTEKAR ÜÇKAĞITÇILAR...ALLAH KANDIRDIKLARI AİLERİN AHINI FERSAH FERSAH ÇIKARSIN. ÖZELLİKLE BÜYÜK PASTAYI YİYEN O ALÇAKLARDAN ÇIKARSIN HANİ O BAŞKANLIK TAKIMI YADA MİLYONERLER TAKIMI DENİLEN TAKIM TAKLAVAT ADİLERDEN...

    YanıtlaSil
  53. resmen yabancı uşaklığından başka bişey değil birilerin üzerinden zengin olmak bunun hepsi haramdır beyler kandırarak başkalarının hakkını alıyorsunuz bunun vebali çok büyük.birde bu bence pazarlama falan değil bu resmen bir tarikat para tarikatı

    YanıtlaSil
  54. Herbalife ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Yapılan yalan ve yalnış yorumlara katılmıyorum.

    YanıtlaSil
  55. Bu işte hiç bir dolandırıcılık yok. Ortada bir ürün var, 76 ülkede bakanlık onayı ile satılmakta, ürünler 30 günlük para iade garantisi ile satışa sunuluyor. Ürünü kullanıyorsun, memnun kalmadın mı? 30 gün içinde iade edip paranı geri alıyorsun, bunun dolandırıcılık neresinde? Firma ürünlerine o kadar güvenmekte ki para iade garantisi veriyor.

    YanıtlaSil
  56. Ülkemizin dandikliği diyen psikolog Bilgin. Türkiye Cumhuriyeti Devletine DANDİK dediğin için hakkında Kamu Davası açılacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu davanın sonucunu bizlerle paylaşırsanız çok memnun oluruz. Ben blog yöneticisiyim. Haddini bilmezin yorumunu bilerek silmedim ki, cami duvarına işemenin ne demek olduğunu anlasın. Saygılar

      Sil
  57. Bende bu işin içinde belli bir kariyere gelmiştim.Kazanmaya başlamıştım ama eğitimlerden dolayı elimde hiç para kalmıyordu.sponsorum puan yapacak diye beni gaza getirip ürün çektiriyordu.çevremdeki insanları zorla işin içine çekmemi istiyordu.insanları para olarak görmemi sağlıyordu.onu kırmak istemiyordum ayrıca bir çok kişinin de sorumluluğunu üzerime aldım.şimdi onları istemeden bilmeden kandırdığımı anladım.çünkü sponsorumun gözünü hırs bürümüştü.o ne derse yapar duruma gelmiştim.ancak eşim sayesinde kandırıldığımı farkettim.üsttekileri bir yere getirmek için alttakiler çırpınıp duruyor.genelde de batıyorlar.yazacak çok şey var ama şimdilik bu kadar yazayım.şimdi istifa dilekçesini yazıp elimdeki ürünleri iade edeceğim.bakalım bunda nelerle karşılaşacağım.

    YanıtlaSil
  58. Bunlar kapitalizmin para tuzakları.
    Emekçilerin tenezzül etmeyeceği bir iş.
    Ticari cemaatler kitabını okudum. Bende beğendim. Objektif birkitap. Her amwayci, herbalifeçı okumalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. reklamları izlediniz...

      Sil
    2. Bu faydalı kitapları tavsiye eden arkadaşların yorumlarına cvp olarak "reklam" yakıştırması yapan adsız kullanıcı: Defolup gitmek için sayısız küfre ihtiyacın mı var? Bu sayfa da sana yandaş yok.

      Sil
  59. Peki size bilmediğiniz bir şey söyleyeyim.Bu firma daha önce son kullanma tarihi geçen ürünlerin,tarihlerini değiştirdi.Bunu biliyomuydunuz...

    YanıtlaSil
  60. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Yenimahalle'de başvuruda bulundular. Miadı geçmiş ürünlere 1 yıl daha miad aldılar. İnanmayanlar gidip Tarım ve Köy işlerine sorabilirler.

    YanıtlaSil
  61. Herbalife bitkisel gıda takviye ürünleri Tarım ve Köyişleri bakanlığından, kişisel bakım ürünleri de Sağlık Bakanlığından onaylıdır. Tüm ürünler de 30 para iade garantisi ile satılmaktadır.

    YanıtlaSil
  62. Çalışma sistemleri sorunlu. Enerjik görüncekmişim, zengin görüncekmişim, ne idim, ne oldum diyecekmişim.
    Durup dururken birini arayıp hayatının fırsatını takdim edecekmişim.
    İyi birşey mi? Arkadaşlara üzülüyorum.

    Ticari cemaatler-kapitalizm dininin para tarikatları mı? kitabı kesin okunmalı.

    YanıtlaSil
  63. Gerizekalı o sattığınız ürünler Tarım ve Köyişleri Bakanlığından onaylı olduğu için SAĞLIK BAKANLIĞI YAKLAŞIK 875.000 ŞİKAYET DİLEKÇESİNİ DİKKATE ALARAK HAKKINIZDA SORUŞTURMA BAŞLATIYOR...BEYNİZİNİZ SULANMIŞ SİZİN...OKUDUĞUNUZ BİLE ANLAMAKTAN ACİZSİNİZ. ANCAK MASUM İNSANLARI DOLANDIRMAYA KAFANIZ BASIYOR....

    YanıtlaSil
  64. herbalife ürünleri harika kullanmayan nereden bilecek.

    YanıtlaSil
  65. Neşeli Hayat filmi ve Ticari Cemaatler kitabı.
    Bunları izlemeden/okumadan konuşmak anlamlı değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu site ticari Cemaaatler kitabının reklamını yapmak üzere kurulmuş sanırım bu kaç etti unutum. REKLAM

      Sil
  66. Çok yazık. İnsanlar başarısızlıklarının ardından suçlayacak birilerini bulmakta hiç de zorlanmazlar. Bir işi yapamıyorum ben beceremedim yapabilenlere kolay gelsin deyip çekilmek kimsenin işine gelmez. İnsanlara b.. atmaktan da geri durmazlar. Böyle gelmiş böyle de gidecek anlaşılan. Talip İsbir arkadaşım herbalife dist. isen herbalife dist. ne yakışır bir şekilde konuşman gerekir. Benim de asabımı bozan bir sürü yazı var ama bunlar için yapacak bişey yok. Gülüp geçmekten başka :)) Bizler kazanıp geleceğimizi planlıyoruz. Herbalife da olmaktan gurur duyuyorum. Dokunduğum herkes bana ALLAH RAZI OLSUN diyorsa gerisi umrumda bile değil. Sizin de öyle olsun arkadaşlar. Hoşçakalın Sağlıklı kalın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizinle irtibata geçmemiz mumkun müdür? Ben bu içeriği paylaşan kişiyim. Şahsen ikna etmek adına bana söylenen yalanları paylaştım ben. Ve hesap kitap ortada. Fakat sağlık avisindan bi problem teşkil ediyor mu bilmiyorum. Sizinle bazı şeyleri tartışmak ve karşılıklı samimi duyguları paylaşmak istiyorum. Belki bu şekilde taraflar nerelerde on yargılı veya yanlış düşündüğünü anlar. Bana iletişim adresi (facebook, messenger, gmail) verirseniz sizinle sohbet etmek istiyorum.

      Sil
  67. Öncelikle açıklamama hiçbir Network Marketing(NM)yada Türkçe adıyla "Ağ Pazarlaması" satış modeli sisteminin çalışanı/distribütörü yada avukatı :) olmadığımı ve şu sıralar olmayı düşünmediğimi söyleyerek başlamalıyım sanırım.İşletme mezunuyum, ve "Network Marketing" yüksek lisans tez konumdur. Pazar pazar bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine şöyle bir araştırma yaparken karşıma çıkanlara kayıtsız kalamadım. "NM" tarihi 1930'lu yıllara dayanan ilk olarak "Carl RehnBorg" tarafından uygulanan ve tavsiyeye dayalı bir dağıtım sistemidir. 1945-50'li yıllarda şirketleşerek çok daha profesyonel ve akılcı sistemlerle bugünlere kadar gelmiş, bilimsel litaratürlerde de kabul görmüş en iyi dağıtım modellerinden bir tanesidir. Dağıtımın doğal olarak yapısında bir ürünün yada hizmetin olması gerekmektedir. Ne yazıktır geçmişte ve doğru bilgi sahibi olmamakla birlikte, belki günümüzde de ortada bir ürün olmaksızın para,döviz,ziynet eşyası... gibi değerlerin toplamı ile büyüyüp, kar dağıtımını güden sistemler ise net olarak saadet zincirleri olarak tanımlanabilir ve dünyada olduğu gibi Türk Ticaret Kanunu'na göre de yasal değildir. Dolayısıyla öncelikle bu iki sistemin farkını ortaya net olarak koymamız gerekir. Doğrudan satış bir mal yada hizmetin, tüketicisine ağızdan ağıza tanıtımının yapıldığı, genellikle tavsiye tabanlı bir satış yöntemidir.NM'nin farkı ise temel gelirleri oluşturan bu doğrudan satış gelirlerinin yanı sıra, dağıtım ağının bir parçası olmak isteyen kişilerin oluşturdukları cirolar üzerinden elde edilen karın pay edilmesi/ dağıtımı mantığı üzerine kurulmasıdır. Şirket yasal, ürünler yasal ise bu dağıtım modeli zaten yasaldır. Bu nedenle iş modelini dolandırıcılık,soytarılık... gibi isimlendirmek yanlıştır. Peki bunca insan neden feveran eder? NM insanları iflas ettir mi? Kişisel olarak iflas etme ile sonuçlanabilecek durumları ancak akılsızlık olarak yorumlarım. Sisteme girişte, kişisel kullanımınızın çok çok üzerinde bir ürün grubunu depoluyor ve nasıl bir işe girdiğinizi bilmiyorsanız evet ürünler elinizde kalabilir ve örnekleri çoktur. Temelde NM in kurulum yapısına yanlış bir örnektir. Kısa sürede çok para kazanma hırsı ile atılmış yanlış bir başlangıçtır. Eğer bilinen pazarlama modellerinden bahsediyor olsaydık, sizin bir market yada toptancı açarken olduğu gibi yüksek sermayeli bir yatırım yapma ve karşılığını alamama riskiniz her zaman var olurdu.Peki gerçekten bu sistem ile zengin olunabilir mi ? Evet mümkün. Çok düşük yatırım maliyetleri ile akılcı bir plan dahilinde sistemi doğru öğrenir tanır ve çalışırsanız bu mümkün. Benzer başarı örneklerinin sayısı da oldukça fazla. Efendim bu bir piramit sistemidir, sadece en tepedeki kazanır siz sadece boşa kürek sallar durursunuz diyen insanlar bu çalışma modelini hakkında hiç birşey bilmemekte sadece bildiğini zannetmektedir. Sistem kendi içinde başarılı ile başarısızı ayıklar. Herkesin eşit koşulda işe başladığını kabul edersek birinin başarılı diğerinin ise tepetaklak olması tamamen kişisel planlama ve uygulama farklılıklarının doğuracağı sonuçtur.Bu yüzden NM çalışma sistemi insanları VEZİRde edebilir, ne yazık ki REZİLde.

    Son olarak tavsiyeler:
    Nelere dikkat etmeli? Çalışmak üzere seçilen şirketin: faaliyet alanlarının onayları, ne kadar eski ve köklü bir şirket olduğu, DSD("doğrudan satış derneği"- lütfen araştırınız)üyeliği,ürün yelpazesi kalitesi ve ürün iadesi,çalışanları vb... seçiminizde size yardımcı olabilecek kriterlerdir. Ayrıca prim ve kota sistemlerini de dikkatli incelemenizi tavsiye ederim. Saygılarımla,Serkan Keskin

    YanıtlaSil
  68. Herbalife Türkiye maalesef 2010 yılının sonuna kadar, Türkiyedeki insanlara G.D.O'lu ürünleri yedirdi. Herbalife ürünlerini savunanlar söyleyin bakalım, senelerdir Türkiyede insanlara satılan, çikolata,çilek,tropik ve kurabiyeli ürünler nerede? Neden satılmıyor? Çünkü o ürünlerde G.D.O tespit edildi ve Türkiyede satışları yasaklandı. Fakat senelerce insanlar bu ürünleri kullandı ve şirket bu G.D.O lu ürünleri sattı. Yazık ki, işin ne kadar vahim bir boyutta olduğunun farkında değilsiniz.

    YanıtlaSil
  69. merhaba,banada sürekli bu işle ilgili teklif gelmekte bir araştırıyım dedim.tamamlayıcı ilaçlara karşı değilim.dr.daniel amenin dediği gibi hiç birimiz tam dengeli beslenemiyoruz bir şekilde.ama zayıflatan ilaca hayır doğal beslen kardeşim .o kadar iyi ise bu ilaç dünyanın en şişmanı abd yi niye zayıflatamadı.bencede iğrenç bir sistem üstelik yetersiz ve de yeteneksiz hepsi birbirinin aynı satış yapmaya çalışan para hırsı gözlerini döndürmüş ne bulursam satarım hatta annemide diyen kişiliksiz insan gürühu

    YanıtlaSil
  70. İki güzel makale önerim var:
    http://www.makalemarketi.com/is-dunyasi/pazarlama/3019-cok-katli-pazarlama-sirketlerinde-kult-ozellikleri.html

    http://www.makalemarketi.com/is-dunyasi/pazarlama/3044-cok-katli-pazarlama-distributorleri-sorunlarini-nasil-asmaktadir.html

    YanıtlaSil
  71. Negatif düşnmeyi refleks haline getirmeyi çok güzel başarıyorsunuz.Bilip bilmeden çamur atmak hoş sizleri kınamıyorum hayat çok zor degılmı?İçiniz den evet diyorsunuz biliyorum hayat çok guzel ve adaletli Herbalıfe ve Kadir BÖLEN sıze alışagelmişlikten baska bır sey sunuyor kolay olanı dogru olanı bu da sıze zor geliyor haklısınız arkadaslar herkez patron olamaz o insan sıze alçak gönüllülükle bunu sunuyor idrak etmenız epey zor Özkan SARI

    YanıtlaSil
  72. Teşekkürler Kıvılcım. çok yararlandım

    YanıtlaSil
  73. 18 yaşında bir kız öğrenciyim.Anketörlük yaparken tesadüfen tanıştığım iki insan part time ofiste çalışarak daha kolay para kazanabileceğimi söylediler.şirket bilgilerini istedim fazla açıklama yapmadan elime başarı semineri yazan bir davetiye bırakıp gittiler.Sabah aradıklarında tekrar bilgi almak istedim ve yarım yamalak cevaplar verdiler.Bir oyun olduğunu anladım ama neler dönüğünü anlamak için toplantıya gittim.Beklediğimin aksine çok kalabalık bir salonda yaklaşık 100 kişi vardı.Üst düzey yönetici üsthat diye tabir ettikleri kişiler önde yeni gelen her şetyden habersiz biz misafirler ortada normal distribütörler arkada olacak şerkilde bol eğlenceli danslı alkışlı bir toplantıya başladılar.Tamamen hikayelerini anlattılar.Ev Hanımları öğrenciler klasik hikaye olan iş adamının şirketlerini bırakıp kendini buna adaması.Hafif gülümseyerek izledim.Cemaat gibilerdi.Ve kazandıkları paraları söylediklerinde içimden büyük bir kahkaha attım.30 milyarlar 60 milyarlar,günde iki saat çalışarak 3000 liralar.Para kazanmak bu kadar kolay değildi.Sistemi ve çaılşmayı anlattılar.Evet bu bahsettikleri telif hakkı sisteminden para kazanılabilirdi.Bir ticaret döngüsünden bahsettiler ama bu ayda 500 lirayı geçmezdi.Sonunda da asıl bombayı patlattılar.Amaçları o 250 liralık çantayı satıp insanları dolandırmaktı.Ve 15 dakika süre toplantıya ara verdiler.Bu 250 lirayı verenler toplantının ikinci yarısında büyük üsthat ile tanışpacaklardı.Çıkışta benim üzerimden para kazanacaklarını hayal eden iki distribütör beni üsthatları ile tanıştırdılar.Adama para kazanmanın bu kadar kolay olmadığını o zaman herkesin zengin zayıf ve sağlıklı olacağını söyledim.Ayrıca doğal beslenmek varken neden sizin saçma shake ve haplarını kullanayım ki dedim.Bu cümlelerime bozulan ve beni tersleyen üsthat ukala bir şekilde sizin tercihiniz deyip elimi sıkıp gitti. Bu git de diğer ördekleri etkileme konuşmasıydı.Aklımdaki soruları diğer distribütörlerle paylaştımKimse beni tatmin etmiyordu.Bu 250 lirayı asla iki saatlik toplantı için vermeyeceğimi söyledim.Evet para kazanılabilir bir yöntem.Ancak eve gelip biraz araştırma yaptığımda tam da tahmin ettiğim gibi dolandırıcılık olduğunu fark ettim.İnsanları kandırarak para kazanma yöntemi.Eve geldiğimde hani bir derece 200 300 kazanılır mı diye düşüncem varken bu tamamen bitti.Ve okduğum makalelerde ağzım uçukladı.Bütün toplantılarda 10 ana hikaye var.Verdikleri tüm örnekler aynı.Tam bir komplo.1 tane ev hanımı 27 kilo vermiş,iş adamı şirketini bırakıp bu işe kendini adamış,albay askerliği bırakıp gelmiş falan filan...Müzik dans sürekli eğlenen mutlu insanlar,slaytl arla eskiden bu arabam vardı şimdi bu var.Her seferinde şu para iyi değil mi şu araba sizce de güzel değil mi gibi beyni koşullandırmalar..Şimdi düşünüyorum da 50 misafirden sanırım sadece ben toplantının ikinci yarısına katılmadım.Herkes çıkarıp o 250 lirayı verdi.Para kazanmak bu kadar kolay olamaz.Ama ileride istediğim meslek olarak gazeteciliği yaptığımda bu işin üstüner düşeceğim kandırılan onca insan varken ve kandırlımayı bekleyen...Bu arada makaleniz için teşekkürler,Erdinç Tekbaş'ın da kitabını mutlaka okuyacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Anketör Kardeşim,

      Keşke herkes senin gibi akıllı ve bilinçli olsa! Bu adamların amacı milleti zayıflatmak falan değil. Seni distiribütör yapıp senin kazandırdığın üyelerden her ay hesablarına para aktarmak. Bunların ciğerleri bozuk. Hele bazı it şerefsizler varki ailelerini hatta karılarını bile peşkeş çekerler. Düzenleri gözboyama üzerine. Ama hala bunlara inanıp üye olan var. Koca kıçlarına bakmakadan bir de rozet takıp kraliyet soytarısı gibi geziyorlar. İtiraz yada eleştirdiğin zaman kılıflar hazır. Negatif. Sana bu yaftayı da yapıştırıp başka keriz avına çıkıyorlar. Ankarada ilan yapıştıran biş soytarıyı sokak ortasında dövdüler. Ağzını burnunu kırıdlar ama bu dayak yiyen organizma ertesi gün tekrar aynı yerlere ilan asıyordu. BUNUN ADI KOLLEKTİF BEYİN YIKAMA. Sen 18 yaşında bunları farkediyorsunda koca koca adamlar, kadınlar nasıl hala aldanıyor anlamak mümkün deĞİL. Sana tavsiyem her gördüğün kişiye bunların gerçek yüzlerini anlat.

      Feryal KANATLI/Mersin

      Sil
    2. bu ankötör harbi kendini akılı zanneden salakkkk... acıdım yazık.

      Sil
    3. bu ankötör harbi kendini akılı zanneden salakkkk... acıdım yazık.

      Sil
  74. Pis herifler açlıktan nefesleri kokuyor ama son model telefonlarla, tablet bilgisayarlarla sahte bir tablo çiziyorlar. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Sahtekar utanmaz yalancılar. Arif Özkan/Mersin

    YanıtlaSil
  75. Denizlide bi toplantılarına katıldım. Adını vermiyicem koca popolu bir kadın kendi kilo vermemiş sürekli ikna etmek için çaba gösteriyordu. En son saçları dökük, göz kalemiyle karaip korsanları gibi gözlerini boyamış sırık gibi bayan bir üstünü çağırdı. Kadının 44 numara ayakları vardı. erkek elleri gibi koca koca elleri vardı. beni bir gülme tuttu hemen terkettim oteli. DİLEK DMRL/DENİZLİ

    YanıtlaSil
  76. Yukarıdaki fotoğraf dün sabah 9 civarı karşıdan karşıya geçerken yolda gördüğüm bir ilandan."Kilonu kontrol et" sloganıyla yola çıkan "Amerika merkezli bir firma"ya ait bir olta.

    Hangi firma olduğunu hepimiz az çok biliyoruz artık.Reklamlarında dahi isimlerini vermekten kaçınan,iş görüşmelerinde,gazete ilanlarında nedense (!) isimlerini bir türlü zikretmeyen bu firmanın adı: Herbalife

    Titan Saadet Zinciri mantığı ile hareket eden ve insanları adeta aptal yerine koyan Herbalife ile ilgili daha önce yazdığım bir yazıya hemen hemen her gün Herbalife'ın sadık çalışanları tarafından tehditvari mesajlar almaktayım.

    Kendilerini Herbalife Dünyası'nda oldukları için çok şanslı sayan bu üstün zekalı arkadaşlar,bu harika fırsatlardan yararlanmak istemeyen biz şanssız(!) kişilere akılları sıra ders verdiklerini zannedip,ahkam kesiyor;hatta beni mahkemeye vermekle tehdit ediyorlar.

    Amma velakin başımdan geçen yüzde yüz gerçek bir olayı anlattığım yazıyı bayağı içerleyen Herbalcılar yeri geldiğinde hakarete varan;ama en ufak bir zeka parıltısı gösteremeyen yazılarıyla günümü şenlendirmekten,kahkahamı yukarı kontrol etmekten öteye gidemiyorlar.

    Telefon görüşmelerinde,ilanlarında şirketlerinin adını bile veremeyen "Bir gıda firması,bir Amerikan şirketi" diye geçiştiren bu arkadaşlar,hemen hemen her mesajlarında "bak ben şu kadar para kazanıyorum,bak ben şuralara gittim" diyerek de akılları sıra bana ayar vermeye çalışırken kendi reklamlarını yapıyorlar.

    En son Haluk kullanıcı adlı bir zat-ı muhterem Herbalife rozetlisi aşağıdaki mesajı atmış.Kelimesine dokunmadan koyuyorum.Özellikle "Ben 2 üniversite okuyan bir öğrenciyim" ile başlayan cümleye dikkat :

    Bu aşağılıklara inanmayın.

    Doç.Dr. Selim YILDIRIM/ANKARA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayın hocam ,
      BU AŞAĞIYA YAZDIĞIM MESAJI SİZE YAZMAK ZORUNDAYIM.ÇÜNKÜ YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

      Arkadaşlar Şu an bu mesajı yazarken ağlıyorum.Çünkü babam dediğim insan tam 1 yıl önce Herbalife'ın tuzağına düştü ve milaylar kaybetti.borç yaptı.Tabi işçi adam nasıl ödesin.Annem ona buna yalvararak para buldu ve borcunu kapadı.ve Şimdi tam 1yıl sonra 4 ay önce şirketinin onu yolladığını söyleyip sırf bu işi yapmak için başka bir ile gitti emekli tazminatını çekerek.Kullandığı tabletler onu mutlu yapıyor düşünme yetisini kısıtlıyor.Burda karısı kızı oğlu ağlamaktan mahvolduk.Umrumda değilsiniz bile demeye başladı evine çocuklarına bağlı olan bi insanken.şimdi ise yine borç yaptı.eve haciz telefonları gelmeye başladı.ve gariban annem babanızdır başınızda dursun diyerek yine kabul etti onu.Ama hala gelemedi.çünkü yüzü yok.çünkü borç batağında.çünkü mahvolmuş vaziyette.ben ise üniversite hayatıma başlayacağım şu günlerde önümü göremiyorum.çünkü hiçbir şeyin garantisi yok şuan.ALLAH'A YEMİN OLSUNKİ BU İŞE GİRENLER BAŞTA AİLELERİNE İHANET EDİYORLAR.aileye ihanet Allah'a ihanet değil midir kardeşlerim.? Yalvarıyorum çevrenizde bu işi yapmak için gülümseyen heyecanlı insanlar varsa tutun çekin koparın bu bataklıktan.Biz yandık siz yanmayın..Şimdi babamı ikna etmem için bu işi yapıp batmış insanlara ihtiyacım var.Allah rızası için yardım edin.facebook hesabınızı koyun ben ulaşırım size.

      Sil
    2. Sayın hocam ,
      BU AŞAĞIYA YAZDIĞIM MESAJI SİZE YAZMAK ZORUNDAYIM.ÇÜNKÜ YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR.

      Arkadaşlar Şu an bu mesajı yazarken ağlıyorum.Çünkü babam dediğim insan tam 1 yıl önce Herbalife'ın tuzağına düştü ve milaylar kaybetti.borç yaptı.Tabi işçi adam nasıl ödesin.Annem ona buna yalvararak para buldu ve borcunu kapadı.ve Şimdi tam 1yıl sonra 4 ay önce şirketinin onu yolladığını söyleyip sırf bu işi yapmak için başka bir ile gitti emekli tazminatını çekerek.Kullandığı tabletler onu mutlu yapıyor düşünme yetisini kısıtlıyor.Burda karısı kızı oğlu ağlamaktan mahvolduk.Umrumda değilsiniz bile demeye başladı evine çocuklarına bağlı olan bi insanken.şimdi ise yine borç yaptı.eve haciz telefonları gelmeye başladı.ve gariban annem babanızdır başınızda dursun diyerek yine kabul etti onu.Ama hala gelemedi.çünkü yüzü yok.çünkü borç batağında.çünkü mahvolmuş vaziyette.ben ise üniversite hayatıma başlayacağım şu günlerde önümü göremiyorum.çünkü hiçbir şeyin garantisi yok şuan.ALLAH'A YEMİN OLSUNKİ BU İŞE GİRENLER BAŞTA AİLELERİNE İHANET EDİYORLAR.aileye ihanet Allah'a ihanet değil midir kardeşlerim.? Yalvarıyorum çevrenizde bu işi yapmak için gülümseyen heyecanlı insanlar varsa tutun çekin koparın bu bataklıktan.Biz yandık siz yanmayın..Şimdi babamı ikna etmem için bu işi yapıp batmış insanlara ihtiyacım var.Allah rızası için yardım edin.facebook hesabınızı koyun ben ulaşırım size.

      Sil
    3. Ben de Ankaradayım Hocam..

      Sil
  77. Arkadaşlar Şu an bu mesajı yazarken ağlıyorum.Çünkü babam dediğim insan tam 1 yıl önce Herbalife'ın tuzağına düştü ve milaylar kaybetti.borç yaptı.Tabi işçi adam nasıl ödesin.Annem ona buna yalvararak para buldu ve borcunu kapadı.ve Şimdi tam 1yıl sonra 4 ay önce şirketinin onu yolladığını söyleyip sırf bu işi yapmak için başka bir ile gitti emekli tazminatını çekerek.Kullandığı tabletler onu mutlu yapıyor düşünme yetisini kısıtlıyor.Burda karısı kızı oğlu ağlamaktan mahvolduk.Umrumda değilsiniz bile demeye başladı evine çocuklarına bağlı olan bi insanken.şimdi ise yine borç yaptı.eve haciz telefonları gelmeye başladı.ve gariban annem babanızdır başınızda dursun diyerek yine kabul etti onu.Ama hala gelemedi.çünkü yüzü yok.çünkü borç batağında.çünkü mahvolmuş vaziyette.ben ise üniversite hayatıma başlayacağım şu günlerde önümü göremiyorum.çünkü hiçbir şeyin garantisi yok şuan.ALLAH'A YEMİN OLSUNKİ BU İŞE GİRENLER BAŞTA AİLELERİNE İHANET EDİYORLAR.aileye ihanet Allah'a ihanet değil midir kardeşlerim.? Yalvarıyorum çevrenizde bu işi yapmak için gülümseyen heyecanlı insanlar varsa tutun çekin koparın bu bataklıktan.Biz yandık siz yanmayın..Şimdi babamı ikna etmem için bu işi yapıp batmış insanlara ihtiyacım var.Allah rızası için yardım edin.facebook hesabınızı koyun ben ulaşırım size.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlar eğer bu işten canı yanan biriyseniz ne olur facebook hesabınızı yazın buraya.Allah rızası için. Çünkü ikna etmemiz gerekiyor. O haplardan kullanıyor ve hayal dünyasına giriyor.Uyuşturucu gibi bir şey o haplar.sürekli anlamsız bi gülümseme yapıyor.Yardım edin.

      Sil
    2. Yeni bi sayfa açalım. Bu it sürülerini deşifre edelim. Benimde canımı yaktılar. Ailemi kaybettim bu iş yüzünden. Ben varım.

      Sil
    3. facebook.com/maydin20 bu adiler için ne gerekiyorsa yapalım az daha bende bunların tuzağına düşüyrdum

      Sil
  78. Ben de bir şeyler paylaşmak istyorum herbalife ile ilgili. Yakın zamanda beyni yıkananlardan bir tanesi de kız arkadaşım. Kız arakdaşım iş paketini satın aldıktan yaklaşık bir iki ay sonra 9 milyar kredi çekerek süpervisör oldu, seminerlerde toplantılar da "ben bu iş için 4 tane iş yerimi kapattım.. yok öğretmendim istifa ettim.." gibisinden yalanlarla beynini yıkadılar.. yalanlar diyorum çünkü biliyorum hepsinin yalan olduğunu, o sözde 4 işini kapatıp kendini sadece herbalife'a adapte eden kişinin yakın tanıdıklarıyla irtibata geçtim ve hepsinin yalan olduğunu çok yakınındaki kişilerden öğrendim. Yakınındaki kişi diye bahsettiğim şahısta herbalife mağdurlarından bir tanesi, zamanında süpervisör olup maliyetini kurtarıp bu işten son anda kendini kurtaran bir kişi.. Herbalife uğruna 4 iş yerini kapatan şahsın 4 iş yeri kapattığı doğru fakat bu kapatma değil iflas, ve şu an hala herbalife'ta get takımında, ona sorarsanız ayda binlerce lira kazancı var, o da yalan.. zincirin alt kısmındaki üyelerden sana gelen %5 lik kazancı alabilmen için sanırım bir ayda 2500 puanlık ürün satın alman gerekiyor, bunu yapmazsan senin altındakilerden gelen kazançları elde edemiyorsun.. Bahsettiğim bu kişi, eğer alt tabakadan gelen kazanç 2500 puanlık üründen daha fazlaysa ancak o zaman 2500lük ürün çekiyor ki maliyetini karşılasın.. bahsettiğimiz kişi düşünün 4 iş yeri kapatıp kendini bu işe vermiş, yaptığı hesaplara bakın.. dikkat ettim de heryerde söylenen yalanlar aynı kapatılan işyerleri sayısı, istifa edilen meslekler genelde hep aynı.. evet çok kazananlar var doğru onlar da en üsttekiler ve parmakla sayabileceğimiz kadar birilerinin sırtına basarak zrveye çıkmış az sayıdaki kişiler, onlar da "altta kalanın canı çıksın" oyununun üstte kalanları, altta kalanlardan bir tanesi de eski kız arkadaşım, eski çünkü süpervisör olduktan sonra nasıl beynini yıkadılarsa nasıl işe bağladılarsa onu, tamamen her yönüyle değişim gösterdi ve ilişkimiz bitti. İlişkimiz bittikten sonra öğrendim bütün bu bilgileri, keşke şu an bildiklerimi ona anlatma şansım olsa, anlatsam da keşke bu kadar beyin oyunundan sonra anlattıklarıma inanma ihtimali olsa. Bütün yorumları okuduğumda anlıyorum ki mağdurların benzer taraflarından bir tanesi de bu.. ailesi dağılan, yuvası yıkılan, arkadaşlarını dostlarını kaybeden.. Ürünleri hakkında bir şey diyemem, kız arkadaşım kullanıyor ve faydasını görüyor, en azından kısa vadede öyle, ileri de ne olur bilmiyorum.. Ürünleri ben kullanmadım bir fikrim yok ya da kullanıpta mağdur olan bir tanıdığım yok o yüzden ürünleri kullanmayın diyemem ama sakın bu işe bulaşmayın hayatınızı karartmayın milyarlar kazanmak uğruna saçma sapan hikayeler dinleyip milyarlarınızı kaybetmeyin.. inşallah eski kız arkadaşım yol yakınken farkına varıp en azından çektiği krediyi kapatıp bu saçma sapan işten kurtulur.. inşallah herbalife uğruna kaybettiklerini çok geç olmadan farkeder.. "bitter chocolata"

    YanıtlaSil
  79. http://www.youtube.com/watch?v=3EnspMe6LgE&feature=plcp


    herbalife kazığı videoyu izleyin

    YanıtlaSil
  80. herbalife kilokonusunda birebirdir

    YanıtlaSil
  81. herbalife ürünleri gerçekten işe yarıyor.....

    YanıtlaSil
  82. herbalife ürünlerini almak zorunda değilisiniz.ancak kilokontrol için alabileceğinizen kaliteli ürünlerdir.

    YanıtlaSil
  83. herbalife iş paketiileherbalifeiş fırsatında faydalanabilrisniz fiyatı 150 tl dir.

    YanıtlaSil
  84. herbalife ürünleri dünaya sağlık örgütü onayı vardır.

    YanıtlaSil
  85. herbalife tamamen sahtekarların ve özellikle belirtiyorum ahlaksızların bolca bulunduğu sistem arkadaşım yıllar önce çalışmıştı 10 bin lirası heba oldu,düzeni bozuldu psikolojisi alt üst oldu,bu namussuzlara sakın inanmayın

    YanıtlaSil
  86. Ben herbalayf hakkında gerçek ve belgeli bilgiler vermek istiyorum...bunlarada kimse hayır diyemez heralde..

    Şöyleki Nobel ödüllü doktorumuz dedikleri kişi aslında bizim Türk asıllı Arnavut dr ferid ahmetin yardımcısıdır.Nobel ödülünü 3 kişi almıştır..

    kaynak ..http://tr.wikipedia.org/wiki/Ferid_Murad

    YANİ GERÇEK NOBEL ÖDÜLÜNÜ ALAN BİR TÜRKTÜR.
    Bu yorumlarda adi gecen Louis Ignarro adli Nobel odullu adam, Herbalife'in reklamini yapmasi karsiliginda danismanlik sirketine 1 milyon dolar kazandirmis. Bu da etik degil diye elestiriliyor tabii ki. David Heber ise Herbalife'in yonetim kuruluna katildiginda Herbalife'tan sahibi oldugu merkezde yeni bir arastirma sirketi kurulmasi icin 3 milyon dolar almis.TIP DÜNYASI BUNU ETİK BULMAMIŞ

    Feys bukda ve kendi sitelerinde yine ünlü doktorumuz diye yayınladıkları kişi organ kaçakçılığı,,sahtakarlık ve para kaçırma gibi nedenlerden dolayı hapisdEdir.

    kaynak ..http://www.insurance.ca.gov/0400-news/0100-press-releases/0060-2007/release039-07.cfm


    ve bu şirketin merkezi dolandırıların cenneti cayman adalarıdır ..öyle amerikan şirketi vs değildir...

    kaynak http://www.nyse.com/listed/hlf.html

    aşağıda detaylı linkleri ve mahkeme kararlarının bulunduğu belgelerde herbalife 28-11-2011 tarihinde belçikada ağır cezalar verildi,her ihlal için 5000 euro artı 250 bin euro ve dahası.
    Gerekçesi ise halkı aldatmak distribitörler koyun liderlerin aç kurt gibi davranması ve sunulduğu gibi doğrudan satış şirketi olmaması.Bi çok kişiye ve ülkeye örnek karar olarak gösterilecek bu uygulama bir çok mağdur olan arkadaşımız için çıkar yol olabilir.

    mahkeme kararları ve ilgili linkler için...
    http://pyramidschemealert.org/a-european-court-rules-herbalife-is-an-illegal-pyramid-scheme/

    http://www.scribd.com/doc/76678476/Herbalife-Belgian-Court-Decision
    http://corporatefraudswatch.blogspot.com/2012/01/belgian-court-rules-that-herbalife-has.html
    http://www.moneylife.in/article/herbalife-is-an-illegal-scheme-rules-belgian-court/23157.html


    YanıtlaSil
  87. ben bu ürünü haftadır kullanıyorum hiç bir zararını görmedim aksine faydasını gördüm arkadaşlar sizide kullanmaya davet ediyorum kullanmayan ne gibi faydası oldugunu bilemez kullanın sonra yorum atın

    YanıtlaSil
  88. çok komik yorumlar bunlar işe giren ve kendi bahneleri sebepleri yüzünden başarılı olamayan insanların veya işe girmeyip ürün kullanan daha doğrusu doğru şekilde kullanmayıp boğazına hakim olamayan insanların kuyruk acılarını görüyorum. Ailem herbalife yaparak geçimini sağlamıştır. 24 yaşındayım 15 yaşımdan beri ürünlerini kullanıyorum hiçbir zararını görmedim içinde bilmem ne bitkisivarmış aman çok zararlıymış diyen sevgili insanlar farkında olarak veya olmadan hergün hormonlu ürünler tüketip avuç avuç ilaçlar tüketip midenizi düzeltmeye çalışırken böbreğinizi yitiriyorsunuz. Üstelik para kazanmak yerine devamlı para kaybediyorsunuz. Herbalife için harcadığınız ikinin üçün hesabını yaparken hergün onlar kaybediyorsunuz. Bence ağlamaya ve kendinize bahaneler üretmeye devam edin. Networkerlar hem üründen faydalanıyor hemde onbinler kazanıp kendilerine iyi bir gelecek hazırlıyorlar. Yerinizde olsam denemeye dahi cesaret edemediğim hiçbir iş hakkında kötü konuşmazdım. Deneyipte başarısız olduysam yine kötü konuşmazdım. Kendinize sorun lütfen referanslarınızı kimden alırsınız? Ayda 50000 100000 kazananlardan mı kazanamayanlardan mı veya sınavdan 100 alanlardan mı 0 alanlardan mı? Girişimci olmanın kaybettirdiği hiçbir şey yoktur aksine kazançları vardır. Hayatınızı değiştirmek veya böyle komik bahanelerle olduğunuz yerde sayıklamak sizin elinizde. Açıkçası biz neyin ne olduğunu biliyoruz kazanıyoruz. Kaybeden siz oluyorsunuz. Hoşçakalın. Tabi eğer o bahanelerinizle bu mümkünse..

    YanıtlaSil
  89. Herbalife: bir network, bir ağ: Neyin ağı? kapitalizmin.
    Ticari cemaatler adlı kitabı okuyunca görüşlerim 180 derece değişti.

    YanıtlaSil
  90. Herbalife tam olarak duzenbazlarin olusturdugu bir carktir. Bilincli insanlarimiz lutfen bu duzenbazlara kanmayin, onlara prim vermeyin

    YanıtlaSil
  91. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  92. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  93. Ticari Cemaatler-Erdinç Tekbaş.
    Bu sahada okunacak bir kitap. Bakışaçım değişti.

    YanıtlaSil
  94. Değerli site okuyucuları ve admin. Yaklaşık beş aydır hetbalife iş fırsatı nı değerlendirmek suretiyle network marketing sistemi ile çalışmaktayım. Okuduğum yorumlardan çıkardığım sonuç bu sistemle çalışıp herbalife nin etik kurallarına uymayan distiribütör lerin olduğdur. Çevreme baktığımda farklı sistemlerde de aynı şahısşarın olduğunu gördüm. Buda demek oluyor ki bu tüt kişilikler her yerde ksrşımıza çıkaniliyor.
    Asıl konumuza geşelim. "HERBALİFE" ürünlerini yaklaşık beş aydır kullanöaktayım kiöseyi kandırma gibi bir niyetim kesinlikle olmamıştır. Sadece ürümleri kullanarak kendimde gördüğüm faydalarını anlatıyorum arzu edem olursa ihtiyaç sahiplerine sunuyorum. Bu zamana kadar insan sağlığını kötü şekilde etkileyecek bir sorunla ksrşılaşmadım. Sadece şunu söyleyebilirim ki açık olatsl bir süre ürünleri kullanıpta aniden bırakanlarda hızlı bir şekilde kilo alma olayı tarafımca gözlemlenmiştir. Bu sonuçta bu zamana kadar dengesiz bir şekilde beslenip herbalife ürünleriyle beslenme düzene giriyor , ürün kulşlanmayı aniden bırakıncada eski sisteme dönünce kilo alma olayı hızlı bir şekilde başlıyor.

    Demek istiyorumki herbalife ürünlerinin hiç bir şekilde zararı yoktur. İç rahatlığıyla kullanılabilir. Konu hakkındada bilgisi olmayan sözüm ona (geri zekalılar) afedersiniz ihtiyaç sahibi insanları olumsuz yönde bilgi sahibi yapmadınlar. Kullan öayan bilemez diyorum bizzat şahsım ben kendim. Ayrıca "HERBALİFE"nin etik kuralları çerçevesinde çalışmayan distribütöride sistemden temizlenmesi getektiğini söylüyorum. İnsanları kandırarak çok para kazanma amacında olanlar hak ettiği cazayı alacaklardır. Bende bu işten ek gelir elde ederek aikemi geçindiriyorum ama kimseyi zorlamadan kandırmadan. Saygılarımı sunuyorum...

    YanıtlaSil
  95. Bu konuda önereceğim en yararlı kaynak Ticari Cemaatler kitabı.
    Network marketing neler götürüyor hayatımızdan, çok güzel özetlemiş.

    YanıtlaSil
  96. Şerefe! Şerefe! Sevgili arkadaşlar Yaşasın, bir kredi ihtiyacınız veya bir yol arıyoruz almak için, ya da belki çünkü kötü kredi durumu bir banka tarafından reddedilen yapmak, ve verdikleri reddediyorum, ve şimdi tüm umut kayıp olduğunu düşünüyorum Hayır, benim sevgili tüm umutlar kaybolmuş değildir. Tüm endişeleri ve kaygıları bir yer çözümler geliyor. İşte ana planlayıcısı İLK ALLIANCES KREDİ FİRMA olduğunu. Hepimiz ya da kişiler, şirketler veya firmalar için% 2 faiz oranı bizim kredi sunuyoruz. Kolay ve güvenilir kredi için (firstalliancesloanfirm@gmail.com) bize bugün ulaşabilirsiniz, bizim görevimiz sizin durumun size yardımcı ve anksiyete ve anksiyete bir son vermek için

    E-posta: firstalliancesloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  97. Şerefe! Şerefe! Sevgili arkadaşlar Yaşasın, bir kredi ihtiyacınız veya bir yol arıyoruz almak için, ya da belki çünkü kötü kredi durumu bir banka tarafından reddedilen yapmak, ve verdikleri reddediyorum, ve şimdi tüm umut kayıp olduğunu düşünüyorum Hayır, benim sevgili tüm umutlar kaybolmuş değildir. Tüm endişeleri ve kaygıları bir yer çözümler geliyor. İşte ana planlayıcısı İLK ALLIANCES KREDİ FİRMA olduğunu. Hepimiz ya da kişiler, şirketler veya firmalar için% 2 faiz oranı bizim kredi sunuyoruz. Kolay ve güvenilir kredi için (firstalliancesloanfirm@gmail.com) bize bugün ulaşabilirsiniz, bizim görevimiz sizin durumun size yardımcı ve anksiyete ve anksiyete bir son vermek için

    E-posta: firstalliancesloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  98. Ben hayat süresi mali aşağı, e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz bireyler, şirketler ya da kişilere gruplarına fırsat kredisi veren Bay Mason Clark özel kredi borç veren, ben: masonclarkloanfirm@outlook.com bizim faiz oranı 2% PA don lütfen 't bu büyük fırsatı kaçırmayın. Tutar $1,000.00 arasında değişmektedir Kredi $100,000,000.00 veya sizin tercihinizdir. Eğer herhangi bir mali zorluk ya da yatırım için kredi ihtiyacı var ya da faturalarınızı ödemek için bir kredi ihtiyacı olan kredi hızlı geçmişte tüm mali sorunlar yapmak için başka buradayız olarak arama ve dünya sınıfı ile sansürlü standart tesisleri fonlar kolayca size ulaştığından emin olmak için. Daha fazla bilgi için e-posta yoluyla bize ulaşın: (masonclarkloanfirm@outlook.com)

    YanıtlaSil
  99. Hiç acil mali yardım talep ettiniz? Sen faturaları ödemek için acil kredi gerekir ve borçlar vardır? Aşağıdaki bilgi ile şimdi bize, bir ev iş ve kişisel krediler için arıyoruz.

    Adınız:
    ülke:
    Kredi Tutarı:
    süresi:
    iş:
    Kredinin amacı?
    Telefon Numarası:

    Not: Tüm yorumlar iletmek yoluyla Bize şimdi gerekir: anitacharlesloancompany@gmail.com geldiğiniz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  100. Mali yardıma ihtiyacın var mı? Şimdi kredi her türlü uygulamak ve parayı acilen!

    * Kredi için 15,000,000.00 $ için $ 5,000.00 Uygula
    * Faiz oranı 2% olarak mı

    Tüm bu planları ve daha fazla, lütfen bize ulaşın şimdi üzerinden e-posta: Sgrmarketers@outlook.com

    Saygılarımla
    Yönetim

    YanıtlaSil
  101. Merhaba,
    Bu Bayan Debra Morgan, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak olan genel kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu altında bir bireyler, firmalar ve şirketler% 2 faiz oranı kredi vermek. e-posta ile bugün bize: (Morgandebra816@gmail.com)

    YanıtlaSil
  102. Kredi gibi herhangi bir mali yardım etmek ister misin?Evet, eğer bize daha fazla bilgi için brent.timmons@Ymail.com e-posta...
    Adı Soyadı:
    Ülke:
    Devlet:
    Telefon numarası:
    Kredi tutarı:

    YanıtlaSil
  103. Merhaba,
    Bu Bay Larry Brown, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak olduğunu genel kamuoyunu bilgilendirmek için. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu altında bir bireyler, firmalar ve şirketler% 2 faiz oranı kredi vermek. e-posta ile bugün bize: (larrybrowninvestment@gmail.com)

    Borçlunun VERİ

    1) Tam adı: .......................................................
    2) Ülke: ......................................................... ..
    3) Adres: ..........................................................
    4) Devlet: ............................................................ ..
    5) Cinsiyet: ................................................................
    6) Medeni Durumu: .................................................
    7) Meslek: ................................................... ..
    8) Telefon Numarası: ................................................
    Iş yerinde 9) Bulunduğu konum: .....................
    10) Aylık gelir: .............................................
    11) Kredi Miktarı Gerekli: .....................................
    12) Kredi Süresi: ................................................
    Kredinin 13) Amaç: .......................................... ..
    14) Din: ...................................................... ..
    15) Daha önce ................................. uygulanan mı
    teşekkürler,
    Bay Larry

    YanıtlaSil
  104. Eğer bir kredi için mi arıyorsunuz? Yoksa bir banka veya bir ya da daha fazla nedenlerle bir finans kurumu tarafından bir kredi reddetti vardı? Haklısınız burada kredi çözümleri için doğru bir yer var! Elina Johnson kredi firması biz sınırlı% 2 düşük ve uygun faiz oranı şirketlerin ve bireylerin kredi vermek vardır. Elinajohnson11@hotmail.com üzerinden e-mail yoluyla bugün bizimle irtibata geçiniz

    BAŞVURU BİLGİ:

      1) Tam adı:
      2) Ülke:
      3) Adres: bir
      4) Devlet:
      5) Cinsiyet:
      6) Medeni Durumu:
      7) Meslek:
      8) Telefon Numarası:
      Iş yerinde 9) Bulunduğu konumu:
      10) Aylık gelir:
      11) Kredi Miktarı Gerekli:
      12) Kredi Süresi:
      Kredinin 13) Amaç:
      14) Din:
      15) Daha önce uygulanan mı;
      16) Doğum tarihi;
      teşekkürler,
    Bayan Elina Johnson

    YanıtlaSil
  105. Potrebujete pôžičky vymazať svoj dlh alebo zlepšiť vaše podnikanie. Ak áno, kontaktujte nás vyplnením nasledujúceho formulára žiadosti o úver nižšie na e-mail: johnlisaloncompany2003@gmail.com

    Pôžička Žiadateľ Názov:
    Pohlavie: Adresa:
    Telefónne číslo:
    Pôžička Suma potrebná:
    Výška úveru Doba trvania:

    Vďaka .... Lender.
    Všimnite si, že všetky odpovede by mali byť odovzdané do johnlisaloncompany2003@gmail.com

    YanıtlaSil
  106. Merhaba, ben James, zaman fırsat kredi hayat veren bir kredi borç veren. Acil bir kredi borçlarını temizlemek için ihtiyacınız var ya da işinizi geliştirmek için sermaye bir borca ihtiyacım var? Mali zorluklar içinde insanlara yardım ediyorsun var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından? Bir konsolidasyon kredi veya bir ipotek ihtiyacınız var? Arama artık tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için geldik. Bireylere kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı olan iş % 3 oranında yatırım için faturaları ödemek için para dışarı borç. Bu biz güvenilir render bilgilendirmek için orta ve yararlanıcı yardım kullanmak istiyorsanız ve bir kredi sunmak istekli olacak.Yani, bize e-posta: jamesjohn_loanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  107. Merhaba, ben Bay Gabriel Stanley, yaşam süresi fırsat kredi veren özel bir kredi borç veren duyuyorum. Eğer acilen borçlarını ödemek ya da işinizi geliştirmek için bir kredi ihtiyacı bir kredi ihtiyacım var mı? Sen bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Daha fazla arıyor tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için buradayız çünkü. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere, fon ödünç. Biz güvenilir ve yararlanıcı yardım sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Yani e-posta ile bize en bugün başvurun:
    (insuranceloanhome@gmail.com)

    YanıtlaSil
  108. Merhaba, ben Bayan İlahi Joan, yaşam süresi fırsat kredi verir özel bir kredi kredi duyuyorum. Eğer borçlarını temizlemek için acil kredi gerekir veya işinizi geliştirmek için bir sermaye kredi gerekiyor mu? Eğer bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından reddedilmiştir? Bir konsolidasyon kredi veya ipotek ihtiyacınız var mı? Biz burada geçmişte tüm mali sorunlar için olduğundan daha fazla bak. Biz kötü bir kredi var ya da para ihtiyacı% 2 oranında iş yatırım, faturaları ödemek için maddi desteğe ihtiyacı olan bireylere, fon ödünç. Ben güvenilir ve yararlanıcı yardımda ve size kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum. Yani e-posta ile bugün bize: (freedomhometrusth@gmail.com)

    YanıtlaSil
  109. Biz, kayıtlı garantili ve Hükümet, sertifikalı uluslararası kredi şirketi ve biz bireyler, şirketler, kuruluşlar, ticari kuruluşlar ve tüm dünyada her türlü insanlara kredi vermek vardır.
      Eğer herhangi bir amaç için bir kredi ihtiyacı var mı? Eğer bir finansal sorun Are you finansal çözüm Motec Kredileri Şirket tüm finansal sorunlarına çözüm gerek var mı, bizim krediler, kolay, ucuz ve hızlı. Eğer gerektirir kredi için bugün bize ulaşın, biz sadece% 3 faiz oranı bütçenize uygun herhangi bir kredi sağlayabilir. Bize e-posta. info.motecloanfirm@gmail.com

                                Borçlunun bilgi
    Ad Soyad: ....................
    Ülke: ...........
    Kredinin miktarı ........
    kredi süresi: .......................
    Kişisel Telefon No: ...........

    YanıtlaSil
  110. Halo, saya Mrs. Laura Rodriguez, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman. Apakah Anda membutuhkan pinjaman mendesak untuk melunasi utang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman untuk meningkatkan bisnis Anda? Anda telah ditolak oleh bank dan lembaga keuangan lainnya? Apakah Anda membutuhkan pinjaman konsolidasi atau hipotek? mencari lebih karena kita di sini untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu dari masa lalu. Kami meminjamkan dana kepada individu yang membutuhkan bantuan keuangan, yang memiliki kredit buruk atau membutuhkan uang untuk membayar tagihan, untuk berinvestasi dalam bisnis pada tingkat 2%. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberitahu Anda bahwa kami memberikan bantuan yang handal dan penerima dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui email di: lauraloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  111. Sevgili insanlar Merhaba, ben sadece tüm i hiç bir mali nedenlerle kredi ihtiyacı var eğer öyleyse% 3 düşük faiz oranı 's krediler sunuyoruz özel bir kredi borç veren olduğumu bildirmek istiyorum, Bayan Lopez Nuel duyuyorum , o zaman bu kredi fonları işlem hakkında daha fazla bilgi için Via (lopeznuel@outlook.com) adresinden bizimle irtibata zorunda kalacak

    Saygılarımla
    Bayan Lopez Nuel

    YanıtlaSil
  112. Eğer kendi işinizi kurma düşünüyor musunuz, acil kredinin ciddi ihtiyaç mali yardım getting düşünüyor musun, sen borç olan kişisel krediler, iş kredileri, ve iş teklif, çünkü bu sizin arzu ulaşmak için bir şans olduğunu krediler ve% 2 .HURRAY kredi faiz oranı her türlü, neredeyse bu yılın sonu ve biz JoyceRolandLoanCompany, biz bir gülümseme ile her kredinin tüm bu yeni yılda alacağı tüm değerli müşterilerimize garanti onların yüzünde.
    Daha fazla bilgi için joycerolandloancompany@gmail.com e-posta yoluyla bize şimdi


    Borçlu Bilgi:

    Ad Soyad: _______________
    Ülke: __________________
    Cinsiyet: ______________________
    Yaş: ______________________
    Gerekli kredinin miktarı: _______
    Kredi Süre: ____________
    Amaç Kredi: _____________
    Cep Telefonu: ________
    İngilizce anlıyor musun: ________

    JoyceRolandLoanCompany

    YanıtlaSil
  113. merhaba
    Ben Özel Kredi Evi Limited Genel Müdürü (MD), biz acil mali yardım ihtiyacı olan kişilere borç para, kayıtlı bir şirket olan Veronica Clinton değilim, çünkü düşük kredi puanları, iş kredileri bankalardan kredi reddedildi olanlar , eğitim kredileri, otomobil kredileri, ev kredileri, şirket kredileri ve daha fazlası, ya da bir borcu veya ücret ödemek istiyorum, ya da sahte para borç veren tarafından daha önce kandırdı edilmiştir? Eğer doğru yerde şimdi Tebrikler, Özel Kredi House Limited,% 2 çok düşük faiz oranı ile kredi sağlayan güvenilir bir kredi şirket, biz tüm sorunları sona erdirmek için geldim. Biz gizli yardım sağlamak ve kredi sunmak için istekli olacağını sizi bilgilendirmek için bu orta kullanıyorsunuz. Specialloanhouse@gmail.com veya specialloanhouse@cash4u.com: Yani e-posta ile bize bugün başvurun
    çok sevgi
    Bayan Veronica Clinton

    YanıtlaSil
  114. BİZ SERT PARA KREDİ GRANT

    5% - Biz% 3 arasında değişen bir faiz oranı ile, sert para krediler ve kredi her türlü hibe. Biz 1,000.00 100 Milyon ABD Doları / sterlin / euro arasında değişen, geniş krediler Ulusu dışarı verin. Biz% 75 mülk edinimine -85% bir LTV ile% 100 ve fon. Ilgilenen varsa e-posta yoluyla bize ulaşın; fredlenders01@gmail.com

    selamlar
    Fred Finliler

    YanıtlaSil
  115. Merhaba,
    Bu Susan James, özel bir kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açık herhangi bir mali yardıma ihtiyaç olduğunu. % 3 faiz oranı net ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketler koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (happyloanlink@outlook.com)

    YanıtlaSil
  116. Genel Müdür Annem theresa, kredi kredi "
    Kredi çözümü, ben bir faiz oranı ile kredi borç razıyım
    % 2, Biz ticari kuruluşların ve değişen özel kredi sunuyoruz
    1 ila 25 arasında bir dönem ile 10 milyon dolar maksimum 6.000 $
    yaş, biz, düşük faiz oranları kredi ve kredi çek teklif
    , bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi teklif
    işletme kredileri, eğitim kredileri, ev kredileri veya "krediler için
    Nedeni! Ancak, bizim yöntem, size miktarını belirtmek için şansı sunuyor
    kredi ihtiyacı ve gelemez de süresi, biz çok vardır
    sertifikalı ve tescilli, biz de sigortalı kredi maksimum
    Bizim ana öncelikleri güvenlik,

    Biz müşterilerimize birçok kredilerin verilmesinde bir banka havalesi kullanırım
    ve 12 SAAT iş ve size maksimum süreyi alacak
    Eğer ilgileniyorsanız finanse alma garantisi, doldurun lütfen
    Borçlu Kredi Başvurusu dışarı ve daha fazla için bize geri gönderin
    Işlem.

    Borçlu Bilgisi (Bilgi zorunlu alanlar kalın görünür).
    Tam adı (ler):
    Yaş:
    Açık Adres:
    ülke:
    İletişim Numarası:
    Kredi Miktarı Talep:
    ihtiyaç kredileri:
    Kredi süresi:
    İstihdam Durumu:

    Biz işitme size yakında bekliyoruz.
    saygılarımla
    theresaloancompany

    Bizim e-posta theresaloancompany@gmail.com yoluyla bize ulaşın

    YanıtlaSil
  117. Merhaba,
    Mali üzüyor bugün doldurun: Bu Allah'tan korkan kadın gülümseme, ben 106.000 € bir kredi var ve arkadaşlarım iki herhangi bir sorun ya da hayal kırıklığı olmadan bu kişi bir kredi almıştır. Ben aslında proje ve diğer kredi için para için başvuruda eğer, yanlış kişiyi seçmek için değil tavsiye ederiz. Çünkü Mrs, Lisa bu mesajı yayınlamak, ben ondan alınan kredi ile mutlu hissediyorum. Ben onur ve bana hayatımı düzenlemek için bu kredi fonu olsun yardımcı oldu Allah korkusu kadının bu kadınla tanıştım bir arkadaşı aracılığıyla oldu, Bu yüzden kişiyi memnun ve onu sormak hizmetler için size yardımcı Mrs, Lisa karşılamak zorunda önermek . Onun iletişim e-posta adresi: Kent_lisaloanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  118. Eğer herhangi bir finansal yardıma ihtiyacınız var mı? Bireysel Krediler? İşletme Kredileri? Mortgage kredileri? Tarım ve proje finansmanı? Biz 3% faiz oranı kredi vermek! happyloanlink@outlook.com İletişim

    YanıtlaSil
  119. Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Banka kredi sizi inkar etmiş, biz burada
    mali yardım etmek, artık tüm yapmanız gereken herhangi bir anlık kredi almak için (binaleyfinancialinstitution@gmail.coM) aracılığıyla bize e-posta için
    Herhangi bir hedefe miktarı. Sizin mutluluğunuz bizim önceliğimizdir.

    Adı: Binaley Salam
    Şirket adı: Binaley Finans Kurumu
    E-posta: binaleyfinancialinstitution@gmail.com

    HIZLI KREDİ BUGÜN İÇİN GEÇERLİ

    YanıtlaSil
  120. Merhaba.
    Eğer stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse şimdi Başbakan faiz oranı kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli olan, bu e-postaya cevap lütfen. (donjohnloan@gmail.com) gerekli isim ve miktarı.

    YanıtlaSil
  121. Biz, kayıtlı garantili ve Hükümet, sertifikalı uluslararası kredi şirketi ve biz bireyler, şirketler, kuruluşlar, ticari kuruluşlar ve tüm dünyada her türlü insanlara kredi vermek vardır.
      Eğer herhangi bir amaç için bir kredi ihtiyacı var mı? Eğer bir finansal sorun Are you finansal çözüm Motec Kredileri Şirket tüm finansal sorunlarına çözüm gerek var mı, bizim krediler, kolay, ucuz ve hızlı. Eğer gerektirir kredi için bugün bize ulaşın, biz sadece% 3 faiz oranı bütçenize uygun herhangi bir kredi sağlayabilir. Bize e-posta. info.motecloanfirm@gmail.com

                                Borçlunun bilgi
    Ad Soyad: ....................
    Ülke: ...........
    Kredinin miktarı ........
    kredi süresi: .......................
    Kişisel Telefon No: ...........
    sitesi ............... Eğer reklam gördüm edildi

    3% acil kredi

    YanıtlaSil
  122. Biz, kayıtlı garantili ve Hükümet, sertifikalı uluslararası kredi şirketi ve biz bireyler, şirketler, kuruluşlar, ticari kuruluşlar ve tüm dünyada her türlü insanlara kredi vermek vardır.
      Eğer herhangi bir amaç için bir kredi ihtiyacı var mı? Eğer bir finansal sorun Are you finansal çözüm Motec Kredileri Şirket tüm finansal sorunlarına çözüm gerek var mı, bizim krediler, kolay, ucuz ve hızlı. Eğer gerektirir kredi için bugün bize ulaşın, biz sadece% 3 faiz oranı bütçenize uygun herhangi bir kredi sağlayabilir. Bize e-posta. info.motecloanfirm@gmail.com

                                Borçlunun bilgi
    Ad Soyad: ....................
    Ülke: ...........
    Kredinin miktarı ........
    kredi süresi: .......................
    Kişisel Telefon No: ...........
    sitesi ............... Eğer reklam gördüm edildi

    3% acil kredi

    YanıtlaSil
  123. Merhaba,
    Mali üzüyor bugün doldurun: Bu Allah'tan korkan kadın gülümseme, ben 106.000 € bir kredi var ve arkadaşlarım iki herhangi bir sorun ya da hayal kırıklığı olmadan bu kişi bir kredi almıştır. Ben aslında proje ve diğer kredi için para için başvuruda eğer, yanlış kişiyi seçmek için değil tavsiye ederiz. Bayan Henly ve ben ondan alınan kredi ile mutlu hissediyorum çünkü ben bu mesajı yayınlamak. Ben onur ve bana hayatımı düzenlemek için bu kredi fonu olsun yardımcı oldu Allah korkusu kadının bu kadınla tanıştım bir arkadaşı aracılığıyla oldu, Bu yüzden kişiyi memnun ve onu sormak hizmetler için size yardımcı Bayan Henly karşılamak zorunda önermek . Onun iletişim e-posta adresi: Henlyomerloanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  124. Merhaba,
    Bu Susan James, özel bir kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açık herhangi bir mali yardıma ihtiyaç olduğunu. % 3 faiz oranı net ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketler koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (happyloanlink@outlook.com)

    YanıtlaSil
  125. Mali yardım kredisi gibi ihtiyacınız var?Eğer Evet bize e-mail ile brent.timmons@ymail.com Ayrıntılar aşağıda.
    Adı Soyadı:
    Ülke:
    Stat:
    Telefon numarası:
    Kredi tutarı:
    Süre:
    Aylık gelir:
    Bize e-posta brent.timmons@ymail.com at

    YanıtlaSil
  126. Kami adalah organisasi yang dibentuk untuk membantu orang yang membutuhkan.
    bantuan, seperti bantuan keuangan. Jadi, jika Anda akan melalui keuangan.
    masalah jika Anda memiliki kekacauan finansial dan Anda perlu dana untuk.
    memulai bisnis Anda sendiri, atau Anda membutuhkan pinjaman untuk melunasi hutang atau membayar.
    tagihan, memulai bisnis yang baik, atau Anda merasa sulit.
    mendapatkan pinjaman modal dari bank lokal, hubungi kami hari ini melalui e - mail Anda.
    joycerolandloancompany@gmail.com
     "Jadi, jangan biarkan kesempatan ini berlalu begitu saja ,.
    Anda disarankan untuk mengisi dan mengembalikan rincian di bawah ini ..

    Nama Anda: ______________________
    Alamat Anda: ____________________
    Negara Anda: ____________________
    Tugas Anda: __________________
    Jumlah pinjaman yang dibutuhkan: ______________.
    Jangka waktu pinjaman: ____________________
    Penghasilan bulanan: __________________
    Nomor Handphone: ________________
    Apakah Anda mengajukan pinjaman sebelumnya: ________________.
    Jika Anda telah mengajukan pinjaman sebelumnya, di mana Anda diperlakukan dengan jujur? ...

    Bertindak cepat dan keluar dari tekanan keuangan, berantakan, dan tantangan.
    hubungi JoyceRolanLoanCompany hari ini melalui e - email :.
    joycerolandloancompany@gmail.com..

    YanıtlaSil
  127. Bir borca ihtiyacım var mı?Eğer Evet bize en kısa zamanda brent.timmons@Ymail.com ile e-posta Ayrıntılar aşağıda.
    Adı Soyadı:
    Ülke:
    Devlet:
    Telefon numarası:
    Kredi tutarı:
    Süre:
    Bize e-posta brent.timmons@Ymail.com at

    YanıtlaSil
  128. Hepinize selamlar !!!!

    Ben ......... tekrar buradayım

    Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer iş yapmak için bir kredi almak ilgileniyor musunuz?
    Ya da. Do you ödemek için bir borç var? Bir altyapı oluşturmak, ya da daha da senin
    Eğitim? Biz dünyanın herhangi bir kredi vermek. Bizim faiz oranı
    Konumdan bağımsız veya kredi durumunun kıymetli süresi% 3.
    Bugün kredi almak Firma Adresi e-posta yoluyla Bize şimdi için:
    info.motecloanfirm@gmail.com

    (Borçlular BİLGİ)
    Ad Soyad: .........
    Kredinin miktarı .................
    Ülke: ........................
    Kredinin süresi ..............
    Kişisel Telefon No: ............

    Sizinle iş yapmak için bekliyor gibi teşekkür ederiz.

    Saygılarımla
    Bay Benson

    YanıtlaSil
  129. Mote c kredi firması etkisi birçok firma ve aile gülümseme getirdi ve senin olağanüstü olmayacak, biz% 3 makul bir faiz oranı hızlı ve ucuz kredi teklif, herhangi bir mali sıkıntı içinde bireyler ve şirketler için yardım sunmaktadır, sadece bize ulaşın Şimdi ve deneyim farkı. MOTE C KREDİ FİRMA PLC at
    E-posta> info.motecloanfirm@gmail.com

    Bay Benson

    YanıtlaSil
  130. merhaba sizin için kolay kredi alarak bu krediyi almak için acil smithdevo6@gmail.com gücü için e-posta yoluyla bizimle irtibata% 3 faiz oranı ile ve 48 saat içinde yardım için acil kredi gerekir

    YanıtlaSil
  131. Eğer mali yardıma ihtiyacınız mı ?? Biz, Libertyfund Yatırım Şirketi% 2 gibi çok düşük bir faiz oranı kredi sunuyor, biz herhangi bir nedenle ve acil ihtiyaçlar için kişisel kredi, Borç Konsolidasyon Kredi, Girişim Sermayesi, İşletme Kredisi, Eğitim Kredisi, Konut Kredisi, Kredi ve teklif !. 30 yıllık azami süre ile. Eğer banka tarafından geri çevirdi mı? Eğer kötü kredi var mı? Eğer ödenmemiş faturaları var mı? Borçlu musunuz? Bir iş kurmak gerekir mi? Size düşük faizli kredi sunmak için buradayız olarak artık endişe. Biz de ABD DOLAR EURO borç ve LİBRE kredilerin her türlü için hemen başvurun ve acilen para almak! * Faiz geri ödeme 1 ile 30 yıl arasında seçim *% 2 olduğunu. * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın. * Şartlar ve kredi esneklik şartları. Tüm bu planlar ve daha bizimle irtibata geçiniz. @ Libertyfund28@gmail.com sayesinde içtenlikle yönetimi

    YanıtlaSil
  132. Merhaba Am Bayan, Mildred bir Meşru ve güvenilir bir kredi borç veren kredi vermek Am umut
    % 2 faiz oranıyla açık ve anlaşılır şartlar ve koşullar üzerinde. itibaren
    12.000 $ için $ 7.000.000 ABD Doları, Avro ve Pound Sadece. Ben, İş Kredileri vermek
    Kişisel Krediler, Öğrenci Kredileri, Taşıt Kredileri Ve Kredi Bono Kapalı Pay. Eğer
    doğrudan benimle temas için yapmanız gereken ne kredi ihtiyacınız
    En: mildredhopeloanfirm@gmail.com
    Çok Yaşa.
    Saygılarımızla,
    Bayan Mildred Umut
    E-posta: mildredhopeloanfirm@gmail.com


    Not: MILDREDHOPELOANFIRM@GMAIL.COM: Tüm cevap göndermek gerekir

    YanıtlaSil
  133. Merhaba herkes, tüm umudum birçok borç verenler tarafından kandırdı ama sadece kendime teşvik ve almak edilmiş çünkü ben artık bir kredi almak asla o kayıp zaman ben sadece adam Mr.MARK korkarak tek Tanrı benim kredi almıştır Bugün çok mutluyum cesur bir adım ve bu borç ile geçerli ama çok mutlu ben sadece sadece onun e-posta onu iletişim için bir kredi ihtiyacı hepinizi tavsiye edecek Ben sadece 100.000,00 ABD DOLARI benim kredi aldığını, bugün söylemek: VIPOMARK@OUTLOOK.COM ve Bugün kredi almak hepinize güzel bir gün var ...
    Ad .......................

    Tutar kredisi olarak gerekli .............................

    Zaman ..............................

    Ülke ...................................

    Meslek ....................................

    Amaç Uygulamaları .................................

    Mobil ...........................

    Akrabalar .....................

    Bunun yerine ......................

    Aylık geliri .....................

    Kişisel veya kurumsal .........................

    Yaş .....................................

    Seks ........................................ ....

    sadece onun e-posta onunla temasa: VIPOMARK@OUTLOOK.COM ve hepinize bugün senin kredi almak güzel bir gün var ...

    YanıtlaSil
  134. Eğer bir iş başlatmak için bir kredi ihtiyacım var mı? Alır
    kredi faturalarınızı ödemek için? Şu anda biz sunuyoruz
    eğitim kredileri, işletme kredileri, ev kredileri, tarım kredileri,
    Eğer gerekiyorsa, bireysel kredi, otomobil kredileri, vb
    , kredi ilgi ifade biz böylece
    Size daha fazla bilgi göndermek.


    Joycerolandloancompany@gmail.com E-posta yoluyla bize ulaşın

    YanıtlaSil
  135. Ben adına göre Christina Mills değilim. Ben nedeniyle birkaç online kredi ile kandırdı benim çaresizliğe scammers everywhere.Few ay önce mali gergin edildi ve orada çünkü çok dikkatli olmak tüm kredi arayanların uyarmak için bu orta kullanmak istiyorum, Türk yaşıyor. Bir arkadaşım bir çok güvenilir borç bana bahsedilen herhangi bir stres olmadan 2 saatin altında bana 85.000 € bir teminatsız kredi ödünç Peter Jackson adında kadar neredeyse umudunu kaybetmişti. Peterjacksonloan001@outlook.com Cehennemin ben o sahte kredi verenler elinde geçti çünkü tüm kredi arayanların uyarmak için bu orta kullanıyorum: Eğer kredinin her türlü ihtiyacı varsa sadece aracılığıyla artık onunla temasa. Ve ben de bana sizin bir zamanlar bir kredi ihtiyacı da başkalarına bu bilgileri aktarmak yardım etmek isteyeceksiniz, ben o hileli online kredi elinde geçti böyle cehenneme geçmesine bile benim düşmanım görmesin Ayrıca Peter Jackson sizin kredi almak var, ben Allah ona uzun ömürler versin gerektiğini dua.
    Tanrı sonsuza dek onu korusun.
    Christina Mills
    Benim kredi aldım nasıl Tanıklık

    YanıtlaSil
  136. Merhaba, ben Bayan Claudia, ömür boyu fırsat kredi veren bir özel kredi borç veren.Acilen borcunu ödemek için bir kredi ihtiyacın var ya da işinizi geliştirmek için bir borcaihtiyacım var? Bankalar ve diğer mali reddedilmiştir. Bir konsolidasyon kredi veyaipotek ihtiyacınız var? Bütün mali sorunların geçmişte bir şey yapmak için buradayızçünkü daha arıyor. Bireylere kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı olan iş % 2 oranında yatırım için faturaları ödemek için para ödünç. Biz sağlamakgüvenilir yardım ve alıcı ve kredi sunmak istekli olacak sizi bilgilendirmek için buortamı kullanmak istiyorum. Bu yüzden e-posta ile bize bugün:Claudiawhyteloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  137. Merhaba, ben Bayan Claudia, ömür boyu fırsat kredi veren bir özel kredi borç veren.Acilen borcunu ödemek için bir kredi ihtiyacın var ya da işinizi geliştirmek için bir borcaihtiyacım var? Bankalar ve diğer mali reddedilmiştir. Bir konsolidasyon kredi veyaipotek ihtiyacınız var? Bütün mali sorunların geçmişte bir şey yapmak için buradayızçünkü daha arıyor. Bireylere kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı olan iş % 2 oranında yatırım için faturaları ödemek için para ödünç. Biz sağlamakgüvenilir yardım ve alıcı ve kredi sunmak istekli olacak sizi bilgilendirmek için buortamı kullanmak istiyorum. Bu yüzden e-posta ile bize bugün:Claudiawhyteloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  138. Merhaba, ben James, zaman fırsat kredi hayat veren bir kredi borç veren. Acil bir kredi borçlarını temizlemek için ihtiyacınız var ya da işinizi geliştirmek için sermaye bir borca ihtiyacım var? Mali zorluklar içinde insanlara yardım ediyorsun var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından? Bir konsolidasyon kredi veya bir ipotek ihtiyacınız var? Arama artık tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için geldik. Bireylere kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı olan iş % 3 oranında yatırım için faturaları ödemek için para dışarı borç. Bu biz güvenilir render bilgilendirmek için orta ve yararlanıcı yardım kullanmak istiyorsanız ve bir kredi sunmak istekli olacak.Yani, bize e-posta: jamesjohn_loanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  139. Merhaba, ben James, zaman fırsat kredi hayat veren bir kredi borç veren. Acil bir kredi borçlarını temizlemek için ihtiyacınız var ya da işinizi geliştirmek için sermaye bir borca ihtiyacım var? Mali zorluklar içinde insanlara yardım ediyorsun var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından? Bir konsolidasyon kredi veya bir ipotek ihtiyacınız var? Arama artık tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için geldik. Bireylere kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı olan iş % 3 oranında yatırım için faturaları ödemek için para dışarı borç. Bu biz güvenilir render bilgilendirmek için orta ve yararlanıcı yardım kullanmak istiyorsanız ve bir kredi sunmak istekli olacak.Yani, bize e-posta: jamesjohn_loanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  140. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? veya mali yardıma muhtaç? Biz bireylere 1,000 ila 5,000,000 arasında değişen krediler sunuyoruz ve
    18 yılı aşkın için başvuru mevcut mali yardım uygulamaları ihtiyacı organları işbirliği. % 3 düşük ve uygun faiz oranı hızlı ve kolay kredi ilgilenen, e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz.
    Saygılarımızla, JAN
     
    E-posta: privatelanders12@outlook.com

    YanıtlaSil
  141. Genel Müdür Annem theresa, kredi kredi "
    Kredi çözümü, ben bir faiz oranı ile kredi borç razıyım
    % 1, Biz ticari kuruluşların ve değişen özel kredi sunuyoruz
    1 ila 25 arasında bir dönem ile 10 milyon dolar maksimum 6.000 $
    yaş, biz, düşük faiz oranları kredi ve kredi çek teklif
    , bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi teklif
    işletme kredileri, eğitim kredileri, ev kredileri veya "krediler için
    Nedeni! Ancak, bizim yöntem, size miktarını belirtmek için şansı sunuyor
    kredi ihtiyacı ve gelemez de süresi, biz çok vardır
    sertifikalı ve tescilli, biz de sigortalı kredi maksimum
    Bizim ana öncelikleri güvenlik,

    Biz müşterilerimize birçok kredilerin verilmesinde bir banka havalesi kullanırım
    ve 12 SAAT iş ve size maksimum süreyi alacak
    Eğer ilgileniyorsanız finanse alma garantisi, doldurun lütfen
    Borçlu Kredi Başvurusu dışarı ve daha fazla için bize geri gönderin
    Işlem.

    Borçlu Bilgisi (Bilgi zorunlu alanlar kalın görünür).
    Tam adı (ler):
    Yaş:
    Açık Adres:
    ülke:
    İletişim Numarası:
    Kredi Miktarı Talep:
    ihtiyaç kredileri:
    Kredi süresi:
    İstihdam Durumu:

    Biz işitme size yakında bekliyoruz.
    saygılarımla
    theresaloancompany

    Bizim e-posta theresaloancompany@gmail.com yoluyla bize ulaşın

    YanıtlaSil
  142. Cinderrela Kredi Firma dünya çapında önde gelen bağımsız kredi şirketlerinden biridir. Biz iyi kurulmuş ve yıllar boyunca ihtiyaç ve bireysel ihtiyaçlarına iyi bir anlayış geliştirmiştir. Biz adil müşterilerimize tedavi ve profesyonel, samimi ve yararlı bir hizmet sunmak için kararlıyız. Bizim prosedürleri biz şartları uygun bir ürün sunuyoruz sağlamak için, size uygun şekilde tasarlanmıştır, formaliteler en aza indirilir ve birlikte her program için esnek bir yaklaşım ile, sizin kredi isteği tamamlamak emin olun. Biz müşteriler değiştirmek ve 47 yıldır hayatlarını iyileştirmek yardımcı oldum ve biz işletmeler ve bireyler her türlü kredilerin bir yelpazesi sunmak için eşsiz bir konumda bulunmaktadır, gerçekten bağımsızdır. Amacımız finansal ihtiyaçlarını karşılamak için ve sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Yani% 2 faiz oranı kredi vermek zorunda neden bizim hizmet ilgilenen varsa, bugün bize geri almak lütfen.
    E-posta: cinderella.loanfilm@gmail.com

    YanıtlaSil
  143. ŞİRKETLER GRUBU SMITH LOGAN Hoşgeldiniz

    (Tüm finansal ihtiyaçları için bir kişiye özel hizmet)% 2 gibi çok düşük bir faiz oranı kredi sunan ŞİRKETLER GRUBU SMITH LOGAN, kişisel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi, iş kredileri, eğitim kredisi, mortgage kredileri ve kredi için teklif herhangi bir nedenle ve acil ihtiyaçları! Eğer banka tarafından reddedilmiş .Have? Eğer kötü kredi var mı? Eğer ödenmemiş faturaları var mı? Eğer borç ar? Bir iş kurmak için gerekli midir? Biz düşük faiz kredi sağlamak için buradayız, çünkü artık endişe. Bizim kredi 700 $ USD ($ 700) $ 50, 000,000.00 arasında değişir. (Elli milyon). Biz de ABD USD, Euro ve herhangi bir para temin !!

    Eğer ilgileniyorsanız, bizim e-posta şimdi lütfen bize ulaşın: SMITHLOGAN101@GMAIL.COM

    YanıtlaSil
  144. Ben isim Sayın Pato Fischer duyuyorum. Ben ben mali gergin bir kaç ay önce tüm dünyada dolandırıcılığı olduğundan çok dikkatli olmak tüm kredi arayanların bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum, ve benim çaresizlik nedeniyle i Çeşitli çevrimiçi borç verenler tarafından scammed, Polonya'da yaşıyor. Bir arkadaşım bana 30.000 PLN kredi vermek Sayın Razaq Azeez adında bir çok güvenilir borç, beni yönetti kadar kredinin her türlü ihtiyacı o da size kredi verebilir ve böylece şimdi onunla temasa iseniz hemen hemen umudunu kaybetti ben seni başarısız asla söz veriyorum (razaqazeezloanfirm@outlook.com) ihtiyaç miktarı.

    YanıtlaSil
  145. Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
    maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
    iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
    çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
    rahat süresi% 3 faiz oranı olan
    tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
    zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
    Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

    E-posta:

    mustafaloans@shqiptar.eu

    YanıtlaSil
  146. Merhaba, benim adım Puspita DAMANIK. Ben dolandırıcılığı her yerde vardır, çünkü çok dikkatli olmak tüm kredi arayanların hatırlatmak için bu orta kullanmak istiyorum. Birkaç ay önce ben mali gergin ve çaresizlik içinde, çevrimiçi bazı borç verenler tarafından kandırdı edilmiştir. Bir arkadaşım sadece 2 faiz oranı ile herhangi bir baskı ya da stres olmadan az 24 saat 50,000TL (ELLİ BİN TÜRK LİRASI) teminatsız krediler ödünç Bayan Belinda denilen çok güvenilir borç bana anılacaktır kadar neredeyse umudunu kaybetti %. Benim banka hesap bakiyesi kontrol ve ben uygulamalı sayı gecikmeden hesabıma irtibata geçiniz olduğunu bulduğumda çok şaşırdım. Onu söz Çünkü insanlar stres olmadan kolayca kredi alabilirsiniz böylece iyi bir haber paylaşmak istiyorum. Belindalamarloanltd@gmail.com veya aid.financial@financier.com: Eğer herhangi bir tür kredi ihtiyacınız varsa Yani, onun e-posta yoluyla ona başvurun
    Ayrıca benim e-posta puspitadamanik21@gmail.com bana ulaşabilirsiniz.
    Şimdi, ben yaptığım Aylık hesabına doğrudan göndermek benim kredi ödemeleri ile tanışmak deneyin.

    YanıtlaSil

  147. Biz Biz en yüksek 100 milyon euro 5,000.00 euro minimum kredi vermek% 2 düşük faiz oranı kredi vermek bir kredi ihtiyacım var mı. Daha fazla bilgi için wemandevlin@gmail.com: ilgilenen varsa, e-posta yoluyla bize ulaşın

    YanıtlaSil
  148. merhaba
    Ben Bayan Laura Rodriguez CEO'su Laura Kredi Şirketi, bir kayıtlı ve meşru özel kredi borç veren duyuyorum. Biz finansal hizmetler (KREDİLER) işlemek ve topluma mali engelli bireylerin, şirketlerin, sanayi, firma ve kişilere% 2 düşük faiz oranı kredi vermek. Ve ayrıca size yetenek salmak ve hedefe ulaşmak için sponsor, biz 2000 $ arasında değişen kredi vermek ve yukarıdaki ... Biz ihtiyaçlarını karşılamak için hazırız, ve online çevrimiçi bu kredi almak ve hesap erişimi nasıl. E-posta ile bize ulaşın: lauraloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  149. Merhaba, bir acil kredi borçlarını temizlemek için ihtiyacınız var ya da işinizi geliştirmek için sermaye bir borca ihtiyacım var? Mali zorluklar içinde insanlara yardım ediyorsun var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından?. Yani, bize e-posta: elinagulay@gmail.com

    YanıtlaSil
  150. evet leolobitohelpfunds@hotmail.com veya aracılığıyla facebook https://www.facebook.com/leo.lobito.39 aracılığıyla bize ulaşın eğer acil kredi ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  151. Merhaba,
    Bu Bayan Gül Badmus, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardım ihtiyacı olan herkes için bir mali fırsat açtı genel kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve sadece% 2 faiz oranı koşullarında bireylerin, firmaların ve şirketlerin kredi vermek. E-posta ile bugün bize ulaşın biz size bizim kredi şartlarını verebilir böylece: {mimiverapet@gmail.com}

    Borçlunun VERİ
    1) Tam adı: .......................................................
    2) Ülke: ......................................................... ..
    3) Adres: ..........................................................
    4) Devlet: ............................................................ ..
    5) Cinsiyet: ................................................................
    6) Medeni Durumu: .................................................
    7) Meslek: ................................................... ..
    8) Telefon Numarası: ................................................
    Iş yerinde 9) Bulunduğu konum: .....................
    10) Aylık gelir: .............................................
    11) Kredi Miktarı Gerekli: .....................................
    12) Kredi Süresi: ................................................
    Kredinin 13) Amaç: .......................................... ..
    14) Din: ...................................................... ..
    15) Daha önce ................................. uygulanan mı

    teşekkürler,
    Bayan Grace Daniel

    YanıtlaSil
  152. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş adamı ya da kadın ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var ?? Eğer bir iş başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı? Senin kredi sorunları olabilir ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem bireyler ve firmalar için kredi teklif olarak, burada yardımına geliyor.
    Bugün kredi almak için (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

    YanıtlaSil
  153. Eğer bir kredi için mi arıyorsunuz? Yoksa bir banka veya bir ya da daha fazla nedenlerle bir finans kurumu tarafından bir kredi reddetti vardı? Haklısınız burada kredi çözümleri için doğru bir yer var! Zenith Kredi Limited% 2 düşük ve uygun faiz oranı şirketlerin ve bireylerin kredi vermek.
    Albertmilnerloanfirm@gmail.com e-posta, bugün yoluyla bizimle irtibata geçiniz

    YanıtlaSil
  154. Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Banka kredi sizi inkar etmiş, biz mali size yardımcı olmak için buradayız, şimdi yapmanız gereken herhangi bir hedefe herhangi bir miktarın anlık kredi almak için (binaleyfinancialinstitution@gmail.com) aracılığıyla bize e-posta olduğunu. Sizin mutluluğunuz bizim önceliğimizdir.

    Adı: Binaley Salam
    Şirket adı: Binaley Finans Kurumu
    E-posta: binaleyfinancialinstitution@gmail.com

    HIZLI KREDİ BUGÜN İÇİN GEÇERLİ

    YanıtlaSil
  155. Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için fon gerekiyor? Kredileri borcu veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? E-posta: Sen gibi herhangi bir nedenle bir Kredi veya finansman ihtiyacınız detlevjonasfunds@outlook.com

    a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
    b) İş Başlatma, Eğitim,
    c) Borç Konsolidasyon,
    d) Sabit Para Krediler

    Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Krediler sunuyoruz,% 3 düşük faiz oranı ve teminat ile ve teminat değil kredi sunuyoruz.

    Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek Şans ihtiyacınız fonları olsun veriyor!

    E-posta yoluyla bize ulaşın: detlevjonasfunds@outlook.com

    YanıtlaSil
  156. Eğer bir kredi acil ihtiyacı var mı? Eğer banka bir kredi veya finansal firma olan varsa reddedilir? Sen mali yardıma ihtiyacı? Eğer faturalarınızı ödemek ya da bir ev satın almak için kredi ihtiyacım var mı? Kendi iş istiyorum ve kredi yardıma ihtiyacınız? Eğer bir öğrenci kredi ihtiyacım var mı? % 3 düşük faiz oranı ile mali yardım için, bugün bize ulaşın.
    BUGÜN BİZE ULAŞIN.
    E-posta: happyloanlink@outlook.com

    YanıtlaSil
  157. Merhaba, bir acil kredi borçlarını temizlemek için ihtiyacınız var ya da işinizi geliştirmek için sermaye bir borca ihtiyacım var? Mali zorluklar içinde insanlara yardım ediyorsun var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından?. Yani, bize e-posta: elinagulay@gmail.com

    YanıtlaSil
  158. SELAM İYİ İNSANLAR.
    Birlikte rüya, proje, eğitim, inşaat ve İş bir gerçeklik yapabilirsiniz ......
    Biz Uluslararası şirketlerin, küçük ölçekli işletmeler ve yerel Limited Şirketi yanı sıra bireysel tüketicilere kredi sunuyoruz.
    Bizim kredi paketi uzun veya kısa süreli olabilir ya, tercihleri istediğiniz.
    Gibi bizim kredi formülü yardımcısı Bugün seçim;
    EĞİTİM
    İŞ
    BORÇ TOPLULAŞTIRMA
    EMLAK YATIRIM
    KREDİ PROJE UYGULAMA
    EMLAK GELİŞTİRME, vb ve gerekli fonlar hızlı ve verimli edinin.
    NOT; Hiçbir teminat bizim krediye başvurmak için gerekli ve biz fikirler geliştirmek için% 3 düşük faiz oranı teklif edilir.
    E-posta yoluyla bize ulaşın Bugün: emilysharifloanfirm@gmail.com ve Emily sharif@loan.com
    Profesyonel ekibimiz size bir iyi bir üne, hiçbir kötü Kredi Kayıt ve borç sürü varsa sizin için programlanmış bir kredi yapılandırabilirsiniz.
    Teşekkür Ederim
    Emily Şerif Kredi Bürosu

    YanıtlaSil
  159. Eğer acil mali yardım için arayan oldu mu? Sen acil kredi, mevcut faturaları ve borçlarını ödemek gerekiyor? Aşağıdaki bilgi ile bize şimdi, ev iş ve kişisel krediler için arıyoruz.
    Adınız: Devlet: Kredi Tutarı: süresi: iş: kredinin amacı? Telefon No:
    Not: anitacharlesloancompany@mail.com: Tüm yanıtlar ileriye aracılığıyla Bize şimdi olmalı
    Geldiğiniz için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  160. İyi günler seyirci,Ben Monica sanmartin bekar bir anne.Türkiye'den,Bu büyük orta için ilan veren bu kullanmak istiyorum Olan Bay Daniel James gerçekten Tanrı ailem gönderildi,Birkaç ay geri ben bir kredi arayışı oldu Ben 3.000,00 $ kandırdı edildi internetten,i de ondan bir kredi var bir jane Carlos tarafından yapılan bu borç hakkında bir yazı tanışmadan önce ben asla internette bir kredi için geçerli olacaktır hiç düşünmemiştim, sonra ben tekrar denemek aldı,kredi işlendikten sonra ben yaptım bankacılık ayrıntıları sormak oldu ve benim en büyük sürpriz ben bir kredi verildi $45,000.00 İlk başta onaylamak için bankaya gelene bir şaka olduğunu düşündüm.ve doğru, neşe ile boğulmuş oldu.Bu yüzden her kim bir kredi arzu ve para geri ödeme kapasitesine sahip istiyorum son anda başvurun E-posta:(swiftcreditplc@yahoo.com) ve benim tanıklığının bir ger olacak.

    YanıtlaSil
  161. Sevgili Başvuru:
    Ben Franklin Brown, İşletme Kredisi Limited CEO'su duyuyorum, İşletme Kredisi ve tüzel kişiler için herhangi bir kredi sunmak, yanı sıra minimum kredi ile, müşteriler / adaylar, uygun faiz oranı% 3 geniş bir güven ve yatırım hizmetleri sağlamak miktarı maksimum kredi miktarı (5,000.00 USD) (50,000.000.00 USD) süresi
    bir yıldan 50 yıla.
    Şirket misyonu bireyler ve onların ihtiyaçlarını, beklentilerini karşılamak ve müşterilerimizin ve toplulukların yaşamlarını iyileştirmeye yardımcı yardımcı olmak için mali hizmetlere ihtiyaç yardım örgütleri sağlamaktır. İşletme Kredisi müşterilerimiz için 24 saat tam hizmet vardır. E-posta: worldfinanceloancompany222@gmail.com

    YanıtlaSil
  162. Böyle KREDİ gibi herhangi Finansal Yardım gerekiyor? Evet aşağıda ayrıntıları ile brent.timmons@Ymail.com bize e-posta halinde yapın.
    Tam Adı:
    Ülke:
    Devlet:
    Telefon No:
    Kredi Tutarı:
    Süre:

    YanıtlaSil
  163. Merhaba,
    Ben Bay Maurice sertifikalı, saygın, meşru ve akredite para borç veren değilim. Ben maddi yardıma muhtaç insanlara borç para. Eğer bir kötü kredi varsa veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı vardır? Ben size bir kredi sunmak için mutluluk duyacağız gibi güvenilir yararlanıcı yardımda sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istiyorum.
    İLETİŞİM E-POSTA: famousloans@hotmail.com

    YanıtlaSil
  164. Hello

    Are you in any kind of financial difficulties? Do you need a loan to clear your debts? You

    are a business man or woman who wants to expand your business? we offer all kinds of loan to

    individuals, firms and cooperate bodies who are in need of a loan at a low interest rate of

    3% contact us today for a genuine loan via email:
    douglasbenloanoffice@gmail.com




    YanıtlaSil
  165. Eğer bir kredi ihtiyacınız var mı? Eğer bir iş adamı ya da kadın ve işinizi artırmak için bir kredi ihtiyacım var ?? Eğer bir iş başlatmak için sermayeye ihtiyaç mı? Senin kredi sorunları olabilir ne olursa olsun biz düşük ve uygun faiz oranı hem bireyler ve firmalar için kredi teklif olarak, burada yardımına geliyor.
    Bugün kredi almak için (carrenbenfirm@outlook.com veya carrenbenfirm@gmail.com) bugün bize ulaşın.

    YanıtlaSil
  166. Merhaba, ben James, zaman fırsat kredi hayat veren bir kredi borç veren. Acil bir kredi borçlarını temizlemek için ihtiyacınız var ya da işinizi geliştirmek için sermaye bir borca ihtiyacım var? Mali zorluklar içinde insanlara yardım ediyorsun var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından? Bir konsolidasyon kredi veya bir ipotek ihtiyacınız var? Arama artık tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için geldik. Bireylere kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı olan iş % 3 oranında yatırım için faturaları ödemek için para dışarı borç. Bu biz güvenilir render bilgilendirmek için orta ve yararlanıcı yardım kullanmak istiyorsanız ve bir kredi sunmak istekli olacak.Yani, bize e-posta: jamesjohn_loanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  167. Merhaba,
    Bu Sayın trabado özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak olan genel kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu altında bir bireyler, firmalar ve şirketler% 2 faiz oranı kredi vermek. e-posta ile bugün bize: (trabadovillaspin@gmail.com)

    YanıtlaSil
  168. Eğer bir işletme kredisi, bireysel kredi, ev kredisi, araba arıyorsunuz
    Kredi, öğrenci kredi, borç konsolidasyonu kredi, girişim sermayesi, vb .. Ya da olmuş bir banka veya finansal bir kredi reddetme
    Kişinin ya da daha fazla reasons.You için kurum için doğru yerdesiniz
    senin kredi çözümleri! Ben bir yasal borç veren duyuyorum, ben kredi vermek
    Düşük ve uygun faiz oranı şirketler ve bireyler
    % 1.5. Çiçek. E-posta yoluyla cleavoncharleenloanfirm@gmail.com bizimle irtibata geçiniz.
    teşekkür ederim,
    Bayan Charleen

    YanıtlaSil
  169. Merhaba,
    Bu Susan James, özel bir kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açık herhangi bir mali yardıma ihtiyaç olduğunu. % 3 faiz oranı net ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketler koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (happyloanlink@outlook.com)

    YanıtlaSil
  170. Merhaba,
    Bu Susan James, özel bir kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açık herhangi bir mali yardıma ihtiyaç olduğunu. % 3 faiz oranı net ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketler koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (happyloanlink@outlook.com)

    YanıtlaSil
  171. merhaba
    Ben Bayan Laura Rodriguez CEO'su Laura Kredi Şirketi, bir kayıtlı ve meşru özel kredi borç veren duyuyorum. Biz finansal hizmetler (KREDİLER) işlemek ve topluma mali engelli bireylerin, şirketlerin, sanayi, firma ve kişilere% 2 düşük faiz oranı kredi vermek. Ve ayrıca size yetenek salmak ve hedefe ulaşmak için sponsor, biz 2000 $ arasında değişen kredi vermek ve yukarıdaki ... Biz ihtiyaçlarını karşılamak için hazırız, ve online çevrimiçi bu kredi almak ve hesap erişimi nasıl. E-posta ile bize ulaşın: lauraloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  172. Merhaba, ben James, zaman fırsat kredi hayat veren bir kredi borç veren. Acil bir kredi borçlarını temizlemek için ihtiyacınız var ya da işinizi geliştirmek için sermaye bir borca ihtiyacım var? Mali zorluklar içinde insanlara yardım ediyorsun var be reddetti bankalar ve diğer mali kurumlar tarafından? Bir konsolidasyon kredi veya bir ipotek ihtiyacınız var? Arama artık tüm mali sorunları geçmişte bir şey yapmak için geldik. Bireylere kötü kredi sahip mali yardıma muhtaç veya para ihtiyacı olan iş % 3 oranında yatırım için faturaları ödemek için para dışarı borç. Bu biz güvenilir render bilgilendirmek için orta ve yararlanıcı yardım kullanmak istiyorsanız ve bir kredi sunmak istekli olacak.Yani, bize e-posta: jamesjohn_loanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer acil kredi ihtiyacınız var mı?
      Mustafer Kredi Şirket şu anda veriyor
      % 3 faiz oranı ile kredi
      Biz hızlı ve onaylı kredi vermek.
      Ben e-posta yoluyla bize ulaşın istiyorum
      böylece alma rüya
      okunaklı kredi yoluyla gelecek.
      E-posta

      mustafaloans@shqiptar.eu

      Sil
  173. Merhaba,
    Mali üzüyor bugün doldurun: Bu Allah'tan korkan adam gülümseme, ben 106.000 € bir kredi var ve arkadaşlarım iki herhangi bir sorun ya da hayal kırıklığı olmadan bu kişi bir kredi almıştır. Ben aslında proje ve diğer bir kredi için uygulamak istiyorsanız, yanlış kişiyi seçmek için değil tavsiye ederiz. Çünkü Sayın John bu mesajı yayınlamak, ben ondan alınan kredi ile mutlu hissediyorum. O bana hayatımı düzenlemek için bu kredi fonu olsun yardımcı korkan onur ve Tanrı bu adamla tanıştım bir arkadaşı aracılığıyla oldu, Bu yüzden kişiyi memnun ve hiçbir sorun olmadan bir kredi almak yardımcı olmak için Sayın John karşılamak zorunda öneririz. Onun iletişim e-posta adresi: johnscofyloanfirm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  174. Eğer acil kredi ihtiyacınız var mı?
    Mustafer Kredi Şirket şu anda veriyor
    % 3 faiz oranı ile kredi
    Biz hızlı ve onaylı kredi vermek.
    Ben e-posta yoluyla bize ulaşın istiyorum
    böylece okunaklı kredi alma rüya yoluyla gelecek.
    E-posta

    mustafaloans@shqiptar.eu

    YanıtlaSil
  175. Merhaba,
    Bu Susan James, özel bir kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açık herhangi bir mali yardıma ihtiyaç olduğunu. % 3 faiz oranı net ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketler koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (happyloanlink@outlook.com)

    YanıtlaSil
  176. Acil bir borç, refinance veya kurmak a yeni iş, kişisel kredi araba satın almak, bir ev satın faturalarınızı ödemek için ihtiyacınız var? vb bilinen kredi borç veren kayıp korkusu olmadan başvurun. Finansal % 3 kredi muhtaç insanlar için kredi sunuyoruz. Bize bugün için hızlı ve uygun kredi e-posta: credit_solution@outlook.com telefon numarası: +2347050251612

    YanıtlaSil
  177. merhaba,
    Bir kredi ihtiyacı vardır? Eğer bir banka veya finansal hizmetler şirketi bir kredi varsa reddedilen? Sen mali yardım gerekir? Eğer faturaları ödemek veya bir ev satın almak için kredi ihtiyacım var mı? Kendi Business istiyorum ve yardıma ihtiyacım var? Eğer bir öğrenci kredi ihtiyacınız var mı? % 3 düşük faiz oranından mali yardım almak için bize ulaşın. . Kredi E-posta almak istemiyorsanız ve bakın: happyloanlink@outlook.com

    YanıtlaSil
  178. Eğer bir kredi ihtiyacı var mı? Olmak istiyor musunuz
    maddi açıdan istikrarlı? Yoksa, sizin genişletmek istiyoruz
    iş? Biz, şirket kredi, oto kredisi sunuyoruz
    çok azaltılmış bir de ticari kredi, ve bireysel kredi
    rahat süresi% 3 faiz oranı olan
    tartışılabilir. Bu teklif mümkün olacak herkese açık
    zamanında geri ödemek için. Lütfen bize geri eğer olsun
    Daha fazla bilgi için ilgi, İletişim E-mail:

    E-posta:

    mustafaloans@shqiptar.eu

    YanıtlaSil